# ๐“ผ๐“ฝ๐“ป๐“ฎ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ผ๐“ฝ๐”‚๐“ต๐“ฎ

Hej hoj, tole vreme nam ลพe poลกteno nagaja in verjetno nisem edina, ki ji tale mraz ni po godu. Vsekakor sem ฤlovek sonca, poletja (morja...


Hej hoj, tole vreme nam ลพe poลกteno nagaja in verjetno nisem edina, ki ji tale mraz ni po godu. Vsekakor sem ฤlovek sonca, poletja (morja) in so moje misli ลพe kar nekaj ฤasa pri dopustu. Se najde ลกe katera pri teh ลพeljah? Trgovine so ลพe v polnem zagonu vse poletne garderobe a na mojo ลพalost nimam volje do njih, zato sem trenutno v fazi dolge razvleฤene jopice, podloลพenih pajkic in kavฤa. Kopalke opazujem skozi ogledalo spletnih trgovin. Ena izmed njih je tudi Manzara.si

Prejลกnji mesec sem si pri njih naroฤila obleko, ki se je na koncu izkazala za napaฤen nakup. Vsi vemo kako je nakupovanje preko spleta lahko malo zavajajoฤe ali pa si ne znamo pravilno izraฤunati samega obsega in potem zgreลกiลก pri ลกtevilki. No ravno vse to se je zgodilo meni, imela sem obฤutek, da nisem dobila tega kar je vidno na sami fotografiji, ki izdelek predstavlja (verjetno je ลพe uฤinek zaradi razliฤne postave tak), material mi ni bil prijeten in tudi dolลพina se ni ujemala z mojo. Priznam, da sem bila zelo ลพalostna in razoฤarana pa sem lepo jim poslala E-mail in obrazloลพila situacijo. In potem je sledilo prijetno preseneฤenje, kritika je bila lepo sprejeta takoj so bili za to, da obleko vrnem nazaj in da se dogovorimo kako naprej (vse njihove sploลกne pogoje poslovanja imate na njihovi spletni strani, splaฤa se prebrati, da veste kakลกne so vaลกe pravice in tudi dolลพnosti glede vraฤila izdelkov). Odloฤila sem se, da si izberem hlaฤe MONTY zelene (za moje pojme olivne, ฤe sem bolj natanฤna), kar se je izkazalo za zelo dobro odloฤitev. Priznam, da hlaฤe ne izgledajo tako dobro, kot na dekletu z njihove spletne strani so pa definitivno odliฤne za kombinirat, prijetne za nosit in so trenutno eden izmed naj kosov v omari.

Spodaj si lahko pogledaลก nekaj fotografij z ulice, kombinacija uliฤne mode z pridihom elegance. Fotografije so bile posnete tokrat z telefonom Huawei mate 10 pro s pomoฤjo prijateljice Barbare Duh, saj je moja fotografinja na dopustu. Zelo vesela bom tvojega odziva, kakลกnega komentarja (predvsem pa mi zaupaj si v ekipi visokih pet ali v ekipi ลกportnih copatov?)










No dokler sonce ne pokuka izza tega deลพja, hladnega vremena bom sanjarila ลกe naprej o morju, visokih temperaturah in pasla oฤi na ลพenskih kopalkah. Odloฤam se med enodelnimi ali bikini.

Hmmm… katere bi pa ti  izbrala?

Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

0 komentarjev