# 𝓼𝓽𝓻𝓮𝓮𝓽 𝓼𝓽𝔂𝓵𝓮

Hej hoj, tole vreme nam že pošteno nagaja in verjetno nisem edina, ki ji tale mraz ni po godu. Vsekakor sem človek sonca, poletja (morja...


Hej hoj, tole vreme nam že pošteno nagaja in verjetno nisem edina, ki ji tale mraz ni po godu. Vsekakor sem človek sonca, poletja (morja) in so moje misli že kar nekaj časa pri dopustu. Se najde še katera pri teh željah? Trgovine so že v polnem zagonu vse poletne garderobe a na mojo žalost nimam volje do njih, zato sem trenutno v fazi dolge razvlečene jopice, podloženih pajkic in kavča. Kopalke opazujem skozi ogledalo spletnih trgovin. Ena izmed njih je tudi Manzara.si

Prejšnji mesec sem si pri njih naročila obleko, ki se je na koncu izkazala za napačen nakup. Vsi vemo kako je nakupovanje preko spleta lahko malo zavajajoče ali pa si ne znamo pravilno izračunati samega obsega in potem zgrešiš pri številki. No ravno vse to se je zgodilo meni, imela sem občutek, da nisem dobila tega kar je vidno na sami fotografiji, ki izdelek predstavlja (verjetno je že učinek zaradi različne postave tak), material mi ni bil prijeten in tudi dolžina se ni ujemala z mojo. Priznam, da sem bila zelo žalostna in razočarana pa sem lepo jim poslala E-mail in obrazložila situacijo. In potem je sledilo prijetno presenečenje, kritika je bila lepo sprejeta takoj so bili za to, da obleko vrnem nazaj in da se dogovorimo kako naprej (vse njihove splošne pogoje poslovanja imate na njihovi spletni strani, splača se prebrati, da veste kakšne so vaše pravice in tudi dolžnosti glede vračila izdelkov). Odločila sem se, da si izberem hlače MONTY zelene (za moje pojme olivne, če sem bolj natančna), kar se je izkazalo za zelo dobro odločitev. Priznam, da hlače ne izgledajo tako dobro, kot na dekletu z njihove spletne strani so pa definitivno odlične za kombinirat, prijetne za nosit in so trenutno eden izmed naj kosov v omari.

Spodaj si lahko pogledaš nekaj fotografij z ulice, kombinacija ulične mode z pridihom elegance. Fotografije so bile posnete tokrat z telefonom Huawei mate 10 pro s pomočjo prijateljice Barbare Duh, saj je moja fotografinja na dopustu. Zelo vesela bom tvojega odziva, kakšnega komentarja (predvsem pa mi zaupaj si v ekipi visokih pet ali v ekipi športnih copatov?)


No dokler sonce ne pokuka izza tega dežja, hladnega vremena bom sanjarila še naprej o morju, visokih temperaturah in pasla oči na ženskih kopalkah. Odločam se med enodelnimi ali bikini.

Hmmm… katere bi pa ti  izbrala?

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev