๐“๐“ช ๐“ฝ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“พ: ๐“—๐“ฎ๐“ต๐“ต๐“ธ ๐“ข๐“พ๐“ถ๐“ถ๐“ฎ๐“ป, ๐“ด๐“ธ๐“ต๐“ฎ๐“ด๐“ฌ๐“ฒ๐“ณ๐“ช ๐“๐“ก๐“ฃ ๐“ž๐“• ๐“ฃ๐“๐“๐“๐“˜๐“๐“–

Sem oseba, ki v ลพivljenju ni nikoli preizkusila slavne marmelade ali raznih samoporjavitvenih losjonov. Vse to se je spremenilo z paketom...

Sem oseba, ki v ลพivljenju ni nikoli preizkusila slavne marmelade ali raznih samoporjavitvenih losjonov. Vse to se je spremenilo z paketom v nabiralniku od meni ljube znamke AFRODITA , ki je lansirala novo kolekcijo za poletje (Hello Summer) - ART of TANNING. V paketu sem dobila: Samoporjavitveni losjon za obraz in telo, glow meglico za obraz in telo, ฤistilno peno za obraz in telo in marmelado za telo iz istoimenske kolekcije. Nato se me je lotila radovednost, kako naj se tega sploh lotim? Ker ลพivim v bloku je sonฤenje na balkonu malo oteลพeno, skoraj izvedljivo vendar malo komiฤno, zato iskreno o efektu marmelade teลพko na dolgo se razpiลกem. Sem jo nanesla na telo enkrat, sama tekstura je lepo mazljiva, vonj je res boลพanski (mango) in daje tak bleลกฤeฤ videz. Kaj veฤ o samem pridobivanju hitro zagorele polti z njeno pomoฤjo pa v kaki od naslednjih objav.>



Zdaj pa k ostalim izdelkom, ki sem jih pridno preizkusila. Priznam, da ne vem kaka so toฤno priporoฤila nanaลกanja in postopek vsega skupaj, nekako sem se vsega lotila po svoji kmeฤki pameti. Edino, kar sem zasledila je, da se priporoฤa pred nanosom samoporjavitvenega losjon je piling obraza in telesa. Imajo v kolekciji tudi Sunny mango piling, vendar sem jaz uporabila to, kar imam doma - Afroditin kokosov piling. Priznam, da pilinga nisem izvajala zmeraj, je pa bil nanos zmeraj zveฤer po tuลกiranju. Za veฤji efekt sem ลกe po nanosu losjona nanesla meglico, saj je z zlatimi pigmenti in poskrbi za sijoฤ in bleลกฤeฤ videz koลพe. Hkrati pa, kar mi je zelo pomembno, da  sestoji iz prepleta sestavin, ki ลกฤitijo koลพo pred izgubo vlage in jo hkrati intenzivno vlaลพijo.

Priseลพem, da ลพe po eni celotni kuri sem imela obฤutek, da je opazna razlika. Vendar po treh sem bila, kot drug ฤlovek. Barva je res opazna, lepo se nanese, ni mastna in je hitro vpojna. Brez teลพav, tudi ฤe nimaลก izkuลกenj lahko enakomerno nanaลกaลก na telo (samo prosim ne bodite kot jaz, da sem nanesla na vse .. pozabila pa sem na svoj hrbet haha in mora zdaj moj popravljat situacijo). Dobila sem veliko vpraลกanj od kje mi barva, ali sem bila sluฤajno v solariju, veliko lepih komplimentov, ki so potrdili, kar sem sama hitro zaznala, da zadeva res iskreno deluje.




Najpogostejลกa vpraลกanja, ki sem jih dobila na temo samoporjavitvenega losjona:


1.         Ali si po uporabi Afrodita samoporjavitvenega losjona bila »flekasta« / oranลพna?

Ne, sama nisem opazila ali zaznala, da bi bila flekasta ali da bi barva bila oranลพna. Sem sliลกala v preteklosti za veliko takih primerov ob uporabi razliฤnih podobnih produktov zato je tudi pri meni bil prisoten strah glede tega. Vendar je nanos sila preprost in barva je taka rjava, v mojem primeru zelo zagorela zaradi veฤkratnega nanosa.

2.         Kako je z tuลกiranjem, verjetno je vse rjavo in ogabno?

Ne. Sama nimam te izkuลกnje, tuลกiranje je povsem normalno. Barva se ne spira na tak naฤin je pa res, da obฤasno uporabim ฤistilno peno iz iste kolekcije, ki bi naj pomagala, da bi se polt ohranjala ฤim dlje.

3.         Se zelo pozna na oblaฤilih?

To ste me velikokrat vpraลกale in tudi sama sem bila radovedna glede tega. Ker sem vse skupaj izvaja zveฤer, nekje dve uri pred spanjem in sem potem pustila, da se je vse lepo vpilo naslednji dan nisem opazila nobenih flekov na oblaฤilih. Preizkusila sem tudi bela oblaฤila, nikjer ni bilo niฤ vidno.

4.         Je izdelek varen tudi za noseฤnice?

Znanka je v blaลพenem stanj in se je spraลกevala ฤe je primerno. Sicer upam, da bodo tukaj spodaj se oglasili ลกe od Afrodite. Moje laiฤno mnenje je, glede na to, da sem prebrala in oglaลกujejo ga, kot samoporjavitveni kompleks naravnega izvora, sestavljen iz DHA in eritruloze. Kar pomeni, da gre za sladkorja naravnega izvora, ki omogoฤita videz zagorelosti na povsem naraven naฤin; po nanosu pride do reakcije z naravno prisotnimi aminokislinami v koลพi, kar ustvari takojลกen zagorel videz koลพe. Sem ji odgovorila, da je povsem varno :) Vsekakor pa za taka bolj strokovna vpraลกanja priporoฤam, da se obrnete direkt na njih. Ali preko njihove spletne strani TUKAJ  ali preko socialnih omreลพij.

 

Upam, da sem kaj pomagala k laลพji odloฤitvi. Meni osebno se je vsekakor pogled na take izdelke spremenil v pozitivno smer in sem zelo zadovoljna. Prav tako jih zelo priporoฤam, ker imam res same pozitive izkuลกnje ฤŒe pa se pojavijo ลกe kaka vpraลกanja pa bom z veseljem odgovorila na njih. Lahko mi jih pustiลก v komentar pod objavo ali pa me kontaktiraลก na instagramu @greatatlash


Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

0 komentarjev