๐“™๐“ฎ ๐“น๐“ธ๐“ฌ๐“ฎ๐“ท๐“ฒ ๐“ฒ๐”ƒ๐“ซ๐“ฒ๐“ป๐“ช ๐“ต๐“ช๐“ฑ๐“ด๐“ธ ๐“ด๐“ฟ๐“ช๐“ต๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ๐“ฝ๐“ท๐“ช?

S em ฤlovek, ki se lahko zahvali genom za res goste in zdrave lase. Zato si velikokrat lahko privoลกฤim eksperimentiranje z razliฤnimi pr...


Sem ฤlovek, ki se lahko zahvali genom za res goste in zdrave lase. Zato si velikokrat lahko privoลกฤim eksperimentiranje z razliฤnimi produkti za lase. Mislim, da je trenutno res kar malo morje izdelkov, ki sem jih ลพe preizkusila. Od tistih res zelo dragih, da mi je ลกe dan danes ลพal tistega denarja do kake bolj poceni variante. No zadnji tak produkt sem odkrila v drogeriji DM in sicer ลกampon, balzam in maska za suhe in obremenjene lase, z uฤinkom proti izsuลกevanju las z vonjem manga.


Znamka je njihova lastna blagovna znamka Balea, ki zdruลพuje ลกtevilne vsestranske izdelke, ki so prilagojeni posebnim potrebam koลพe in las. Na njihovi spletni strani lahko zasledimo, da zatrjujejo, da imajo kakovostne formule, ki poskrbijo za intenzivno nego, stroge kontrole izdelkov pa zagotavljajo njihovo visoko kakovost.

Vonj samih izdelkov je boลพanski in je njihov glavni plus, da so me premamili k nakupu. Naslednji je vsekakor cena, za vse tri izdelke sem odลกtela okrog 3 eur? S tem, da maska je samo za dva krat in jo je potrebno v nadaljnje znova kupit, vendar se jaz nisem odloฤila za to opcijo.

ล ampon in balzam sta ลกe zmeraj v uporabi in verjetno bosta ostala do konca, dokler se embalaลพa ne sprazni. Lasje so po pranju z takojลกnjim oblikovanjem res lepi, imajo poseben volumen, sijaj. Po dveh dneh ta sijaj izgine, vendar ลกe zmeraj so lasje voljni za ฤesanje, se ne trgajo, se ne vozlajo. Lepo jih razฤeลกeลก, oblikujeลก po svojih ลพeljah. Plus je tudi to, da mi ne masti dodatno lasiลกฤa. Svoje lase umivam enkrat do dvakrat na teden. Sam vonj pa na ลพalost ne ostane dolgo na laseh, v bistvu ฤe umijeลก lase samo enkrat in balzam hitro spereลก se sploh ne zazna vonj na laseh. ฤŒe si pa vzameลก malo veฤ ฤasa in lase dva krat opereลก s ลกamponom in kasneje balzam pustiลก kake 3 minute delovati pa se vonj zazna. Samo zaradi tega vonja se meni to v bistvu ne splaฤa poฤet pa ลกe imam neko prepriฤanje, da ni dobro za lasiลกฤe pretiravat s umivanjem in ลกamponiranjem (izjemoma na morju), zato imam vฤasih obฤutek, da je tudi dvakrat na teden preveliko za umivanje las. Kako pa je vaลกe mnenje? Vem in poznam punce, ki si lase umivajo vsakodnevno…




Dobila sem kar nekaj vaลกih komentarjev in zasebnih sporoฤil glede same uporabe, znanka mi je recimo napisala, da mi teh izdelkov ne priporoฤa, da se na njenih laseh niso dobro obnesli. Na sreฤo nimam nobene slabe izkuลกnje, jaz lahko reฤem ravno obratno. Priporoฤam! Zdaj spet pa je verjetno odvisno od vsake posameznice in njenih las, samega lasiลกฤa. Druga mi je napisala, da ima ลกampon pa ลพal ne diลกi na laseh, kot v sami embalaลพi in ฤe je kaj veฤji efekt s skupno uporabo balzama in maske, glede samega vonja. Tukaj pa moram iskreno priznat, da na ลพalost nekih velikih sprememb ni. Kot sem zgoraj napisala, vonj se lahko pridobi na ta naฤin, da veฤkrat opereลก s ลกamponom, balzam pustiลก dlje na laseh, kasneje tudi masko pustiลก kakih 6 minut na lasiลกฤu in je zaznati vonj na laseh … do naslednjega dne, ko izgine.
Na Facebook strani pa sem dobila kar nekaj zanimiv komentarjev, v smislu, da bolj priporoฤate tistega z vonjem vanilje, nekatere navajate, da imate dobre izkuลกnje z tistimi za barvane lase in jih ne menjate. Na koncu pa ฤe potegnemo ฤrto za ta denar si vsaka lahko kdaj privoลกฤi ta izziv da preizkusi kak njihov izdelek. Vedno se bo naลกla ena, ki ji ne bo ustrezal izdelek, vedno se bo naลกla oseba, ki ji bo ustrezal izdelek in to je normalno in prav. Nimamo vsi enakega tipa koลพe, vsaki lasje drugaฤe odreagirajo na izdelke, jaz lahko reฤem, da sem zadovoljna in da imam pozitivno izkuลกnjo (in je poceni izbira ลกampona in balzama dejansko lahko res kvalitetna).





ฤŒe ne drugega pa verjetno ni nobene od nas, ki ne bi kdaj posegla po kakem njihovem gelu za tuลกiranje in da ne bi rekla wauuu… diลกijo, prijetni, poceni. Zdaj tematika za kdaj drugiฤ pa je koliko je samega parfuma v izdelku, da najdemo v teh izdelkih tudi sodium benzoate, sodium laureth sulfate in koliko je to dobro za naลกo koลพo? Ampak o tem drugiฤ : - )

Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

0 komentarjev