𝓙𝓮 𝓹𝓸𝓬𝓮𝓷𝓲 𝓲𝔃𝓫𝓲𝓻𝓪 𝓵𝓪𝓱𝓴𝓸 𝓴𝓿𝓪𝓵𝓲𝓽𝓮𝓽𝓷𝓪?

S em človek, ki se lahko zahvali genom za res goste in zdrave lase. Zato si velikokrat lahko privoščim eksperimentiranje z različnimi pr...


Sem človek, ki se lahko zahvali genom za res goste in zdrave lase. Zato si velikokrat lahko privoščim eksperimentiranje z različnimi produkti za lase. Mislim, da je trenutno res kar malo morje izdelkov, ki sem jih že preizkusila. Od tistih res zelo dragih, da mi je še dan danes žal tistega denarja do kake bolj poceni variante. No zadnji tak produkt sem odkrila v drogeriji DM in sicer šampon, balzam in maska za suhe in obremenjene lase, z učinkom proti izsuševanju las z vonjem manga.


Znamka je njihova lastna blagovna znamka Balea, ki združuje številne vsestranske izdelke, ki so prilagojeni posebnim potrebam kože in las. Na njihovi spletni strani lahko zasledimo, da zatrjujejo, da imajo kakovostne formule, ki poskrbijo za intenzivno nego, stroge kontrole izdelkov pa zagotavljajo njihovo visoko kakovost.

Vonj samih izdelkov je božanski in je njihov glavni plus, da so me premamili k nakupu. Naslednji je vsekakor cena, za vse tri izdelke sem odštela okrog 3 eur? S tem, da maska je samo za dva krat in jo je potrebno v nadaljnje znova kupit, vendar se jaz nisem odločila za to opcijo.

Šampon in balzam sta še zmeraj v uporabi in verjetno bosta ostala do konca, dokler se embalaža ne sprazni. Lasje so po pranju z takojšnjim oblikovanjem res lepi, imajo poseben volumen, sijaj. Po dveh dneh ta sijaj izgine, vendar še zmeraj so lasje voljni za česanje, se ne trgajo, se ne vozlajo. Lepo jih razčešeš, oblikuješ po svojih željah. Plus je tudi to, da mi ne masti dodatno lasišča. Svoje lase umivam enkrat do dvakrat na teden. Sam vonj pa na žalost ne ostane dolgo na laseh, v bistvu če umiješ lase samo enkrat in balzam hitro spereš se sploh ne zazna vonj na laseh. Če si pa vzameš malo več časa in lase dva krat opereš s šamponom in kasneje balzam pustiš kake 3 minute delovati pa se vonj zazna. Samo zaradi tega vonja se meni to v bistvu ne splača počet pa še imam neko prepričanje, da ni dobro za lasišče pretiravat s umivanjem in šamponiranjem (izjemoma na morju), zato imam včasih občutek, da je tudi dvakrat na teden preveliko za umivanje las. Kako pa je vaše mnenje? Vem in poznam punce, ki si lase umivajo vsakodnevno…
Dobila sem kar nekaj vaših komentarjev in zasebnih sporočil glede same uporabe, znanka mi je recimo napisala, da mi teh izdelkov ne priporoča, da se na njenih laseh niso dobro obnesli. Na srečo nimam nobene slabe izkušnje, jaz lahko rečem ravno obratno. Priporočam! Zdaj spet pa je verjetno odvisno od vsake posameznice in njenih las, samega lasišča. Druga mi je napisala, da ima šampon pa žal ne diši na laseh, kot v sami embalaži in če je kaj večji efekt s skupno uporabo balzama in maske, glede samega vonja. Tukaj pa moram iskreno priznat, da na žalost nekih velikih sprememb ni. Kot sem zgoraj napisala, vonj se lahko pridobi na ta način, da večkrat opereš s šamponom, balzam pustiš dlje na laseh, kasneje tudi masko pustiš kakih 6 minut na lasišču in je zaznati vonj na laseh … do naslednjega dne, ko izgine.
Na Facebook strani pa sem dobila kar nekaj zanimiv komentarjev, v smislu, da bolj priporočate tistega z vonjem vanilje, nekatere navajate, da imate dobre izkušnje z tistimi za barvane lase in jih ne menjate. Na koncu pa če potegnemo črto za ta denar si vsaka lahko kdaj privošči ta izziv da preizkusi kak njihov izdelek. Vedno se bo našla ena, ki ji ne bo ustrezal izdelek, vedno se bo našla oseba, ki ji bo ustrezal izdelek in to je normalno in prav. Nimamo vsi enakega tipa kože, vsaki lasje drugače odreagirajo na izdelke, jaz lahko rečem, da sem zadovoljna in da imam pozitivno izkušnjo (in je poceni izbira šampona in balzama dejansko lahko res kvalitetna).

Če ne drugega pa verjetno ni nobene od nas, ki ne bi kdaj posegla po kakem njihovem gelu za tuširanje in da ne bi rekla wauuu… dišijo, prijetni, poceni. Zdaj tematika za kdaj drugič pa je koliko je samega parfuma v izdelku, da najdemo v teh izdelkih tudi sodium benzoate, sodium laureth sulfate in koliko je to dobro za našo kožo? Ampak o tem drugič : - )

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev