Sorry, not sorry!

Včasih niso vsa jutra takšna, kot jih načrtuješ in včasih se tudi ne splača s tem obremenjevati. Če je še včeraj deževalo je danes že pok...

Včasih niso vsa jutra takšna, kot jih načrtuješ in včasih se tudi ne splača s tem obremenjevati. Če je še včeraj deževalo je danes že pokukalo sonce, ki je poskrbelo, da je (kljub pozni uri) zbujanje bilo s nasmehom in dobro voljo. 

V prejšnji objavi si opazila (če si jo slučajno spregledala si jo pogledaš TUKAJ), da sem kombinirala olivno midl krilo iz Tally Weijl trgovine v elegantno rock izvedbi za večere. Tokrat je zgodba drugačna, enako krilo toda v športni izvedbi. Nekaj malo drugačnega in meni zelo udobnega. Na eni od fotografij boš opazila moje nove superge iz Deichmann super star kolekcije - ELLIE GOULDING (cena je 27,90eur) in so res odlične, lahke, udobne in super za kombiniranje. Majčka Sorry, not sorry je iz trgovine Tally in jo najdeš za 5,99eur. Jakna je iz trgovine Amelia in je bila predstavljena v eni od objav (poglej si TUKAJ), medtem, ko je klobuček in sončna očala dober nakup v butiku na morju (in klicanje pravega poletja in dopusta, da naj pride čim prej). 








Vse skupaj je nastalo na stopnišču, ki vodi na Ptujski grad, za fotoaparatom je tudi tokrat bila ena in edina Bojana Stopnišek. Kaj če bi si večkrat rekli, da nam ni žal in bi preizkusili kaj novega, kdaj si nazadnje nekaj naredila brez slabe vesti, samo za sebe in svojo dušo?

Do naslednjič,

Greatatlash 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev