Hello saturday

Pozdravljena, tokrat sem v mislih imela povsem drugačno idejo dveh objav pa vendar me je moje zdravje malce zafrknilo in sem včerajšnji d...

Pozdravljena, tokrat sem v mislih imela povsem drugačno idejo dveh objav pa vendar me je moje zdravje malce zafrknilo in sem včerajšnji dan preživela v postelji (in na stranišču) ob čaju in prepečencu. Upam, da vsaj ve preživljate malo lepšo soboto. Jaz sem še zmeraj v fazi počivanja saj si želim jutri obiskati sejem kozmetike v Ljubljani. Zdravje je eno in premalokrat se tega zavedamo in se ženemo, ne poslušamo lastnega telesa. In ko sem včeraj doživela občutek nemoči, skoraj paranoje sem sama v sebi vedela, da se že cel teden ne počutim preveč dobro ampak sem kljub temu silila svoje telo in si govorila : »Daj zdrži samo še ta dan.« in tako se je to ponavljajo do včeraj, ko sem preprosto bruhala do onemoglosti in sem bila prisiljena se SPOČITI! Zato tudi tebi polagam na srce, da včasih preprosto uživaj in si vzemi trenutek samo za sebe. 

Brez izgovorov.









Luštna kombinacija, ki sem jo kombinirala ravno za sobotni večer. Krilo (olivno midl, 15,99eur) in majica (5,99eur) sta iz trgovine Tally Weijl, prav tako sončna očala (7,99eur). Čevlji so iz trgovine Deichmann (25,99eur). Odbita šminka je iz nove kolekcije L'oreal Infallible Lip Paint! Kako ti je všeč? 

Lokacija: Ptujski grad
Fotografinja: Bojana Stopnišek 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev