Trgovina Moyanna

Življenje je polno trenutkov nekih "naključij", ki povežejo celoto in nas odpeljejo med nove ljudi. Tako je tudi ta zgodba kako...

Življenje je polno trenutkov nekih "naključij", ki povežejo celoto in nas odpeljejo med nove ljudi. Tako je tudi ta zgodba kako sem spoznala gospo Mojco zelo zanimiva in se prepleta z pozitivno energijo in ljubeznijo do tega kar obe počneva. Ko vstopiš v njeno trgovino, ki jo najdeš v Mariboru, natančneje na Tyrševi ulici 9 (za takšne nepoznavalce Maribora, kot sem tudi sama je zraven zelo znana optika Pirc in cvetličarna  Valerija Grubelnik) je preprosto vse tako prijetno v belih barvah, lesenih omaricah, ki ti dajo občutek elegance a hkrati domačnosti. Če še nisi imela priložnosti potem si jo vzemi in pokukaj tudi sama v trgovino Moyanna, ki je več, kot trgovina. V njej boš spoznala osebo, Mojco, ki ti bo znala svetovati o negi kože, o samem postopku čiščenja in skrbi za obraz. Brez težav ti bo svetovala in tudi podala iskreno mnenje za marsikatero blagovno znamko, ki jo mogoče sama uporabljaš ali pa bi jo želela preizkusiti.
Domačnost, ki te takoj očara 
V petek je organizirala super dogodek, razvajanje za ženske. Njen namen je bil, da približa samo trgovino, izdelke in da ženske spoznajo ta čudoviti kotiček, ki se skriva v eni od ulic Maribora. Brezplačno smo se razvajale v rokah Mojce, ki je poskrbela za mini nego obraza (za penino in prigrizke), frizerke Valerije in vizažistke Karin Bauman. Tiste, ki se niste udeležile ste si same krive, ker je bilo res super. Veliko babjega klepeta in čas je odletel tako hitro. Upam, da kmalu spet ponovimo kaj takega, tokrat v še večjem številu in še z kakšno novo izkušnjo.

Na zdravje in na veliko poslovnega uspeha trgovine Moyanna
Ker sem dobila kar nekaj sporočil kaj vse se najde v trgovini Moyanna sem se odločila, da ti na kratko predstavim znamke, ki trenutno domujejo in kakšne so prednosti nakupa v sami trgovini. V sami trgovini najdeš izdelke znamke SORAYA, cene so enake, kot na njihovi spletni strani (s tem, da pri Mojci ne plačaš nobene poštnine, izdelek lahko preizkusiš, dobiš tudi testerje, ki so brezplačni). Prava poslastica je VIPERA, ki je resnično odkritje med proizvajalci dekorativne in negovalne kozmetike v Evropski uniji. BB kreme so očarale že več kot 1.000 Slovenk, profesionalne pudre in silikonske podlage za ličenje obožujejo tudi vodilne blogerke, prav vsa dekleta pa uživajo tako v sijajih za ustnice kot norih lakih za nohte. Trenutno je to znamka, ki jo najdeš na Dragocena.si in pri Mojci (kjer je splet plus ta, da so testerji brezplačni, vse takoj lahko preizkusiš in tudi vidiš kaj kupuješ, kakšen odtenek ustreza tvoji koži in ne plačaš nobene poštnine). Ena od zanimivih blagovnih znamk (in mogoče malce nepoznana pri nas) je vsekakor CORINE DE FARME, ki je prepoznavna po svoji vintage roza barvi. Njen plus je, da je sestavljena 95% sestavin naravnega izvora, dokazana učinkovitost (predvsem po mednarodni lepotni nagradi in zadovoljstvu strank). Blagovne znamk kot so ZOYA, MUD, NYX pa se mi res ne zdi smiselno predstavljati, saj so to velike znamke, ki so pravim ljubiteljicam kozmetike že dolgo poznani.

Preizkušanju se nisem mogla upreti

Super odtenki za sončne dneve, ki prihajajo 
Več konkretnih informacij pa najdeš na njihovi facebook page strani TRGOVINA MOYANNA, kjer ti je na voljo tudi Mojca, ki ti bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja in ti mogoče predstavila kaj novega (ali vpeljala v novo rutino), ki bo poskrbela, da bo tvoja koža (in ostali deli telesa) sijali, kot novi! 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev