Vijolično jutro

Včerajšnje jutro je bilo zelo mrzlo a hkrati adrenalinsko, s prijateljico sva se odpravile, da ujameva v objektiv vso to jutranjo meglo v...

Včerajšnje jutro je bilo zelo mrzlo a hkrati adrenalinsko, s prijateljico sva se odpravile, da ujameva v objektiv vso to jutranjo meglo v sklopu še zadnjih tankih oblačil kajti hitro sem se zavedala, da ni druge, kot poiskati eno res debelo bundo, ki me bo grela v vseh teh mrzlih dneh. Predstavljam ti outfit, ki je sklop raznih dobrih nakupov, predvsem  sem pozitivno presenečena nad trgovino New Yorker, kateri se bom očitno spet začela vračati.


V smislu barv vijolična barva predstavlja prihodnost, domišljijo, sanje. Duhovno pomirja čustva, nam povečuje psihično sposobnost, duhovno razsvetljenje, a nas kljub temu drži trdno na tleh. Vijolična barva je definitivno barva te jeseni in jo z veseljem kombiniram tako med oblačili in v make up-u. Za tale videz sem uporabila šminko Deborah Milano, odtenek 10 MAT (rossetto atomic), obrvi sem poudarila s Brown artist Genius kit, za trepalnice sem uporabila maskaro Miss Hippie, ličnice so poudarjene s Maybelline master sculpt, Avon glow kroglicami in za malo bleščanja Revolution Vivid baked highlighter (golden lights). Kot podlaga pa je L'oreal Infallible matt (odtenek 20 sand).  




Majčka, usnjene hlače in plašč so iz trgovine New Yorker. S tem, da sem ravno tale plašč in hlače izbrala v natečaju naj stilist Qlandije (Več o tem najdeš v moji objavi >>  TUKAJ ) Takrat sem se tudi zaljubila v te škornje iz trgovine Mass in v torbico, ki jo najdeš na fotografijah in je iz trgovine Orsay. Uhani pa so še eden boljših nakupov na Aliexpressu (link do teh uhanov, po super ceni najdeš TUKAJ ). 





Lokacija: Dornava, Baročni dvorec
Fotograf: Bojana Stopnišek

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev