Meglena jutra

Jutro, ki je zavito v meglo in mraz. Pa vendar te prisili, da se moraš vstati in začeti novi dan. Ob takih dnevih je težko biti ustvarjal...

Jutro, ki je zavito v meglo in mraz. Pa vendar te prisili, da se moraš vstati in začeti novi dan. Ob takih dnevih je težko biti ustvarjalen, ko imam občutek, da mraz trka na moje kosti in edino kar mi roji po glavi je topla postelja in spanec do poznih popoldanskih ur. Nikoli nisem bila ljubitelj zime, vendar skušam nekako ostati optimistična in iz vsega skupaj potegniti le najboljše - najlepše. Dokaz je ravno ta objava, kjer sem se poigrala ravno v takšnem jutru z izbiro rdečila za ustnice Bell hypoallergenic odtenek 07 (creamy lipstick). Obsedena sem s svojimi novimi uhani, ki sem jih z veseljem kombinirala tudi na spodnjem outfitu, če te zanima kje sem jih dobila po res ugodni ceni potem NUJNO moraš poiskati na Aliexpressu trgovinico "Kiss me", ki ima celo vrsto noro lepega nakita po res smešno ugodnih cenah. Tudi dostava je zelo hitra, moje naročilo je bilo dostavljeno približno v 15 dneh.



Od dodatkov moram omeniti tudi klobuček, kupljen v trgovini H&M, ki je prijetna popestritev mrzlih dni. Na nogah pa imam povsem nove škornje v nude odtenku, ki segajo malo čez gleženj in imajo prijetno peto, ki daje malo bolj eleganten videz. So semiš in niso ravno za mokre dneve (so pa darilo od mojega očeta).




Jakno sem predstavila že v eni od jesenskih objav in sicer TUKAJ. Medtem, ko čipkasto majico z odprtimi rameni najdeš v trgovini New Yorker (14,95eur) in je res prijetno nosljiva, lahko se kombinira na različne načine. Prav tako so zelo udobno elegantne pajkice - hlače z visokim pasom, ki skrijejo kakšno odvečno maščobico okoli trebuha in vse skupaj lepo popestrijo s gumbi. Tudi njih najdeš v trgovini New Yorker po zelo ugodni ceni (14,99eur). 



Lokacija: Dornavski park
Fotograf: Bojana Stopnišek

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev