๐“ค๐“ผ๐“ท๐“ณ๐“ฎ๐“ท๐“ช ๐“ณ๐“ช๐“ด๐“ท๐“ช ๐“ธ๐“ผ๐“ฝ๐“ช๐“ณ๐“ช

Jakna v videzu usnja je tisti kos, ki ostaja moderen tudi to jesen in ga boste zagotovo potrebovale v svoji garderobi. Sama sem si omisli...

Jakna v videzu usnja je tisti kos, ki ostaja moderen tudi to jesen in ga boste zagotovo potrebovale v svoji garderobi. Sama sem si omislila povsem klasiฤno ฤrno jakno v motoristiฤnem stilu in to povsem nepriฤakovano med nakupovanjem osnovnih ลพivljenjskih potrebลกฤin (mleko, olje, jajca itd). Sedaj verjetno misliลก, da se mi je povsem ลพe zmeลกalo pa vendar niฤ se bat, svojo novo jakno sem naลกla v LIDL-u. Za res ugodno ceno (20eur) medtem, ko skoraj identiฤne pridejo vsaj enkrat veฤ. O kvaliteti ลกe teลพko podam kakลกno oceno, vendar deluje  (vsaj na videz) zelo kvalitetno, je prijetna za nosit (tudi na golo koลพo). Sedaj samo rabim ลกe malo niลพje temperature, da jo »zaลพenem« za uporabo. Kako se pa tebi zdi moj novi nakup?



Kombinirala sem jo z MANGO torbico, ki je posledica poletnega spletnega zniลพanja (iz prib 30eur sem jo dobila za prib 5eur). Dodala sem srajฤko s tigrastim vzorcem (ki bi se naj tudi vrnil to jesen). Srajฤka je pa eden od uspeลกnih nakupov na Aliexpress-u (povezava do izdelka: leopard).



Ker sem ljubiteljica sonฤnih oฤal sem tokrat kombinirala s pridihom tigrastega, ki so zniลพani ulov v trgovini New Yorker (za piฤlih 2eur?). Ja priznam, moji nakupi so zmeraj v nizkih cenah, niฤ drugaฤe ni bilo, ko sem kupovala v Deichmann-u petke (ki sem jih dobila, kot zadnji par po poloviฤni ceni). ฤŒrne visoke pete nikoli ne grejo iz mode. Kaj je pa tvoj najljubลกi kos?





Lokacija: Grad Turniลกฤe
Fotograf: Miha Kacafura



Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

0 komentarjev