Ql stilistka

V QLANDII so se odločili, da izkoristijo prihod jeseni za ustvarjalnost, prebudijo našo kreativnost. Izpeljali so modne revije v sklopu p...

V QLANDII so se odločili, da izkoristijo prihod jeseni za ustvarjalnost, prebudijo našo kreativnost. Izpeljali so modne revije v sklopu projekta ''Mesec modnega navdiha''.  Že četrto sezono zapored je Iggy in njegova ekipa izbranih Slovenskih TOP modelov (Tara Zupančič, Nadiya Bychkova, Tjaša Kokalj), pripravili za vse obiskovalce Qlandie izbor vseh modnih trendov, ki bodo popestrili prihajajoče hladne dni. Prav posebej me je pritegnil izziv oziroma nagradna igra ''Drzni si pokazati svoj stil'' kjer sem se prijavila.  Na kratko sem predstavila enega od svojih outfit-ov in brez pričakovanj oddala prijavnico. Zato je bilo res super presenečenje, ko sem dobila obvestilo, da sem prišla med 3 QL STILISTKE na Ptuju.

Na dan modne revije smo se dobile vse tri izbrane Ql stilistke, kjer so nas označili s priponko, nam podarili 130eur v darilnih bonih Qlandi-e in nas za 60 minut poslali po trgovinah, kjer smo morale iz najmanj 5 različnih trgovin sestaviti celotni stajling.

Globoko sem vdihnila in se zapodila po trgovinah. Sprva sem mislila, da mi bo čas delal velike preglavice, da bom bolj živčna ampak že z vstopom v trgovino New Yorker so se moji strahovi razblinili. Pri njih mi je padel v oči dolg, siv plašč, ki sem ga kombinirala z usnjenimi hlačami. V Tally Weijlu sem našla res lep črn pulover, ki ima zelo poseben ovratnik in se lahko nosi na dva načina in se lepo kombinira z plaščem. Ker nisem mogla ravno se sprehoditi po modni stezi bosa sem zavila še v Mass, kjer sem ujela res odlično akcijo – škornje, ki so bili znižani -70% in še to zadnji v moji številki. Lahko si zamisliš moje nepopisno veselje. Da sem dodala piko na i sem kupila prelepo torbico v Orseyu in modne uhane v srebrnem odtenku v trgovini z modnimi dodatki Limi.

Ko je prišel čas, da si vse skupaj nakupljeno oblečemo pa priznam, da me je nekje v prsih malce stisnilo od nervoze. Saj veste, v mislih si človek nekaj kombinira ampak ko si oblečeš lahko pride povsem drugače… no v mojem primeru je izpadlo super in sem bila res zadovoljna z končnim videzom in celotnim nakupom.

Kaj pa ti meniš o mojem stajlingu? 
Očitno so bili tudi obiskovalci in celotna ekipa enakega mnenja saj sem postala zmagovalka. Več o samem dogodku si lahko prebereš tudi na njihovi spletni strani: http://www.qlandia.si/si/ptuj/ql-vsebine/1854-Reportaza-z-modne-revije

Sedaj pa samo čakam, da izberejo še dve zmagovalki na bodočih dveh modnih revijah, ki se bodo odvijale ta vikend in sicer ena bo v Novem Mestu, druga v Krškem. Nato se nas bo 7 zmagovalk (7 Qlandiij) pomerilo med seboj in tista, ki bo imela največ glasov bo postala glavna zmagovalka in bo dobila dodatnih 150 EUR v bonih. Noro!


Ko se prične glasovanje te bom obvestila, da boš mi lahko izkazala znak podpore in mi pripomogla k čim boljši uvrstitvi (če ti je seveda moj stajling všeč). Kaj meniš, bi sama imela dovolj poguma, da se preizkusiš v takšni igri?

Kmalu ti predstavim svoj stajling še malo podrobneje, v več fotografijah, da si ga še pobližje pogledaš. Seveda se ne smem pozabiti zahvaliti organizatorjem, ki so se tako lepo potrudili in kaj takega omogočili. Prav tako pa gre en velik pozdrav sotekmovalkama Amandi in Simoni, ki sta bili res super tekmici (predvsem super osebi). 


Do naslednjič, Greatatlash. 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev