Bôcassy Creme de Jour Legere

V mesecu septembru sem na spletni strani www.grazia.si zasledila natečaj 'Postani Bôcassy ambasadorka'. Ker sem zmeraj v iskanju...

V mesecu septembru sem na spletni strani www.grazia.si zasledila natečaj 'Postani Bôcassy ambasadorka'. Ker sem zmeraj v iskanju novih izzivov in ker želim svoj blog postaviti na stopničko višje sem se odločila, da tudi sama sodelujem. Preprosto nisem imela kaj izgubiti, v vsakem primeru je le izkušnja več in mogoče me pa preseneti in dobim priložnost, da preizkusim in ponudim svoji koži nekaj novega. Te zanima kaj sem napisala v predstavitvenem mailu? Le iskrenost, to je vse kar sem imela za ponuditi. Ker čas res hitro teče in se dogaja veliko mi je nekako tudi ta moja prijava izpuhtela iz glave, dokler me ni presenetil mail od glavne urednice revije Grazia, Špele Štamol, da naj pošljem svoj naslov in da se veseli sodelovanja z menoj. Si lahko zamisliš moj izraz na licu in občutek veselja, ki sem ga doživela? Nepopisno.
 
V testiranje sem prejela  lahko dnevno kremo Bôcassy Creme de Jour Legere, ki sem jo že naslednje jutro takoj preizkusila. Moje prve ugotovitve so, da je izredno prijetna za kožo, se vpije v hitrem času in ima prijeten vlačilen učinek (kar me niti ne preseneča saj vsebuje olivno olje in zeleni čaj). Med osnovno sestavino spada tudi vitamin B5.

Moja uporaba kreme je zelo preprosta. Zjutraj, ko se zbudim in si umijem obraz jo nanesem na kožo na obrazu in vratu. Še posebej jo vtrem okoli očesnega predela in sem že pripravljena na mojo dnevno dozo ličil. Krema je res zelo odlična podlaga za ličila - kožo med drugim tudi matira in učvrsti. Sicer bi naj tudi povečala elastičnost kože, vendar menim, da vseeno uporabljam premalo časa, da bi do tega prišlo. Čutim se dolžno, da poudarim, da so v kremi uporabljena samo olja naravnega izvora. Izdelek  ne vsebuje dodanih barvil in dodatka silikonskih olj, prav tako ne vsebuje nobenih parabenov. Kar je za mene osebno zelo pomembno saj imamo le eno življenje, zdravje in kožo za katero moramo lepo skrbeti in ji privoščiti le najboljše.
Končna ocena mojega testiranja je 5/5 saj menim, da krema zelo ustreza moji koži, je ne masti, je lahka za nanos, zelo lahko se vpije in njen učinek zdrži skoraj celoten dan (kar je res velik plus). Za konec bi dodala samo profil podjetja, ki sem ga zasledila na njihovi spletni strani in me je res očaral:
 
 
 
"Spoštovati ekologijo, naš planet in vsako živo bitje, ki tu živi. To je naša misija, naš fokus in doprinos."

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev