𝓟𝓮𝓽 𝓷𝓪𝓳𝓵𝓳𝓾𝓫š𝓲𝓱 𝓶𝓮𝓼𝓮𝓬𝓪 𝓷𝓸𝓿𝓮𝓶𝓫𝓻𝓪

Vse izdelke, ki ti jih bom predstavila danes so trenutno vsakodnevno v uporabi in to že dobra dva meseca. Tako, da sedaj lahko podam iskr...

Vse izdelke, ki ti jih bom predstavila danes so trenutno vsakodnevno v uporabi in to že dobra dva meseca. Tako, da sedaj lahko podam iskreno mnenje (navdušenje)! Prvi na seznamu je definitivno:

1- LONG 4 LASHES by Oceanic
Serum, ki sem ga odkrila na spletni strani www.dragocena.si in to po res nizki ceni (v primerjavi z ostalimi serumi) 22,00eur. No o kakem serumu je sploh govora. O serumu, ki ti naredi trepalnice enkrat daljše, lepše, bolj goste... ja sprva sem samo opazovala in brala komentarje, gledala fotografije in na koncu zbrala pogum skupaj s prijateljico in si naročila tudi sama ta izdelek. Sprva je res delovalo, kot, da ne bo nič s tega. Vsako jutro in zvečer pred spanjem sem nanašala (na enak način, kot se nanaša eyeliner na oči) na čisto veko in to dan za dnem... vse do sedaj, ko sem opazila, da se je nekaj spremenilo. Moje trepalnice so se zgostile, dobesedno so mi pognale nove trepalnice. Ne samo to, da jih je več tudi daljše so, kar se res lepo opazi, ko si jih namažem s maskaro. Izplačalo se je vztrajati (na spletni strani sem prebrala veliko komentarjev punc, ki so obupale, ker ni bilo vidnih rezultatov) in sedaj je to eden mojih najljubših izdelkov in bo definitivno spet na seznamu za nakup (ko ga bo zmanjkalo)!
2 - ESSENS PARFUM W141
50ml parfum, ki sem ga naročila na spletni strani www.essens.si po klubski ceni 13,00eur in je replika parfuma Lancome - La vie est belle. Diši noro dolgo časa in je iskreno tole že ene tretja steklenička v zadnjem letu in pol. Je zmeraj v moji torbici in ga uporabljam vsakodnevno. Vsi me sprašujejo kaj imam to za en parfum in kje ga lahko dobijo?!
3 - NUXE PARIS suho olje
Posebna izdaja leta 2016, ki jo krasi romantičen Paris in prav tako je olje. Zapeljivo, romantično in odlično za mojo kožo. Vonj je preprosto božanski, tekstura  je 97,8% naravne formule, ki je obogatena z vitaminom E, ne vsebuje silikona, mineralnih olj in konzervansov, (njegova formula je strogo varovana skrivnost in jo poznajo samo v Nuxovem laboratoriju). Na mojo kožo deluje zelo pomirjujoče, je ne draži temveč jo navlaži (zmehča). Uporablja se lahko tudi na laseh (konice naredi bolj mehke, daje poseben lesk vendar je potrebno paziti, da se ne nanese preveč, ker potem lasje postanejo hitro mastni in je ravno obraten učinek).  
P.s. dobiš ga lahko po nori ceni na tej spletni strani: nuxe-huile-prodigieuse-limited-edition-2016


4 - MAGIC PLANNER
Ja res je, da sem ga že omenjala v eni od svojih objav ampak preprosto ne morem mimo njega. Postal je del mene in vsakič je v moji torbici, skrbi za organizacijo in da sem tam, kjer moram biti. V njega si beležim po novem tudi prihranke, prihode in odhode, kar je res čudovito saj imam boljši pregled nad svojim denarjem. Da ne omenjam čudovitih misli, ki me vsakič spravijo v boljšo voljooo... ja res dober nakup.
5 - L'OREAL
Znamka, ki zmeraj ponuja nekaj novega. Trenutno sem v raziskovanju celega kupa njihovih izdelkov. Na fotografiji lahko vidiš enega od moje zbirke lakov, ki so res v čudovitih odtenkih, lepo mazljivi, obstojni. Prav tako sem obsedena s MATT tekočo podlago INFALLIBLE, ki je res DOLGO ČASA obstojna, lepo se nanaša in ponuja res lep, sijoč videz. Vredno vsakega evra.
Na fotografijah si verjetno tudi opazila zelo zanimivo embalažo, ki je poslikana s slonom in je tudi v drogeriji pritegnila mojo pozornost. Kaj misliš, da se skriva v njej? Če uganeš pravilno je lahko tvoj vzorček nove matt infallible podlage.

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

2 Komentarja

  1. V embalaži se pa skrivajo tampončki :) Meni zelo všečna embalaža, jo imam tudi sama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je. Sicer sama nisem ravno uporabnica tamponov ampak je sedaj bila takšna priložnost, da sem jih potrebovala.. in tile so bili res tako všečni, da sem jih preprosto kupila! Če želiš vzorec nove matt tekoče podlage mi prosim pošlji svoj naslov :))

      Izbriši