Bodi drzna

Pozdravljena lepotička, v tem deževnem in tako turobnem dnevu sama pokam od energije. Počutim se res ODLIČNO, FANTASTIČNO saj imam občute...

Pozdravljena lepotička, v tem deževnem in tako turobnem dnevu sama pokam od energije. Počutim se res ODLIČNO, FANTASTIČNO saj imam občutek, da končno uspevam uresničevati svoje sanje, slediti svojim željam in stopati po stopničkah navzgor. Vem, da zmeraj zapostavljam svoj blog pa vendar v opravičilo poglej na mojo facebook stran kjer te čaka kar nekaj mikavnih nagradic, ki jih bom podelila tekom tega tedna, zato SODELUJ!
 
Če me kaj spremljaš si opazila, da sem delala v tem mesecu kar nekaj promocij po drogeriji DM in Müller, kjer smo v poslovalnicah po celi Sloveniji (v določenih terminih) bile promotorke L'oreal in Maybelline, ki smo nudile svetovanje, ličenje, pomoč pri različnih tegobah, kot je npr. izbrati pravi odtenek tekoče podlage, šminke, kako se lotiti osvetljevanja, konturinga, ipd. Tudi sama nisem strokovnjak za vse to in tudi sama sem v fazi učenja, spoznavanja in predvsem "igračkanja" doma pred ogledalom. Včasih dobim občutek, da se ženske preveč zgledujemo po drugih, preveč hlastamo za vsem kar nam mediji ponujajo in želimo zvesto slediti vsemu, kar nam trg ponudi. Premalo se poglobimo vase, v svoje želje. Kaj je tisto, v čemer se jaz počutim samozavestno? Kaj me naredi privlačno? Kaj je MENI VŠEČ?
Mislim, da ne bo pomote, tudi sama sem bila v tem začaranem krogu. Na skrivaj sem občudovala vse tiste samozavestne ženske, ki so znale nositi škornje nad koleni in dolge plašče, ustnice v vseh različnih odtenkih,... ampak pojaviti se sama zunaj na ulici preprosto nisem zmogla. Zmeraj eno in enako, kavbojke, majica, vse v čim bolj nevpadljivem. Od kozmetike, da ne omenjam edina drznost je bila črna barvica (s katero sem na trenutke iskreno res pretiravala - ko sedaj pogledam za nazaj...). Sedaj pa sem prišla na ta nivo, ko si mislim iskreno kurc gleda kaj si kdo misli in verjetno je ta občutek zadovoljstva še tako večji in verjamem, da me to dela še bolj atraktivno.
 
Ta mesec se navdušujem nad izdelki, ki jih ponuja L'oreal in Maybelline. Preprosto so me očarali in imam trenutno v vsakodnevni uporabi TRUE MATCH tekočo podlago, ki je tako božanska, vsestranska, lepo se zlije s kožo in je kot eno. Meni osebno zdrži dolgo časa na obrazu, se mi ne steka in ta lahkotnost... kot, da nimam ničesar na obrazu. En od novih izdelkov, ki me je očaral je MASTER STROBING STICK, ki je osvetljevalec in pomoč pri tehniki "STROBING" če je katera še ne pozna (to je enostavna tehnika osvetljevanja obraza, ki nekako kožo prikazuje, kot bolj zdravo, sijočo, svežo.. skratka bolj natural v polepšanem smislu). Osvetljevalec je znamke Maybelline in je res zelo priročen, naneseš ga brez problema, ga malo zabrišeš in deluješ čudovito. Kdo pa si ne želi tega? Res ne vzame veliko časa, je majhen, ga lahko tudi vzameš s seboj v torbico.
 
Ja pa še to ni vse, če še nisi zasledila ampak L'oreal ima povsem novo maskaro Miss Hippie, ki je naravnost odlična. Ščetka, ki je preprosta a hkrati ponuja odličen nanos, videz dolgih trepalnic, brez grudic in kar je meni osebno zelo pomembno, da mi ne zlepi trepalnic skupaj. Jaz jo obožujem! Prav tako pa sem po novem obsedena z izdelkovm L'oreal BROW ARTIST GENIUS, ki je obstojen CEL DAN in daje mojim obrvem čisto novi videz, kljub vsej neurejenosti delujejo urejeno, magično?! Iskreno je še cela paleta izdelkov, ki jih nisem imela še časa preizkusiti med njimi je tudi INFAILLIBLE SCULPT, ki ti ga kmalu predstavim in moje izkušnje z njim.
 
Do takrat pa DRZNO V SVET in ne pozabi na smeh, ki je druga polovica zdravja.   
Greatatlash.

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev