Vikend razvajanje Bodi IN

V mesecu marcu me je presenetil klic iz uredništva revije Bodi zdrava. Mislim, da sem nekje že omenila, da sem res veliki oboževalec nagradn...

V mesecu marcu me je presenetil klic iz uredništva revije Bodi zdrava. Mislim, da sem nekje že omenila, da sem res veliki oboževalec nagradnih iger (zato res ne bodite presenečene, ko me vidite, da sodelujem res povsod). Sreča je potrkala na moja vrata in me povabila na vikend razvajanje v Rimske terme na Bodi IN projekt.
Vse svoje obveznosti sem preložila in spakirala kovček. Tako se je začelo doživetje, kjer sem prišla v stik z izdelki HIŠA ZDRAVJA, URBAN JUNGLE, LITE RAM, VITAJUWEL.

Če ste ZA, vam v sledečih dneh predstavim kaj vse sem izvedela, katere izdelke sem preizkusila in podelim svoje izkušnje z vami! :)

Do takrat pa vam prilagam fotografije dogajanja izven »predavalnic«, kjer smo se nagrajenke razvajale ob dobri hrani, odlični masaži. Se kopale, čistile telo v savni in tudi pošteno »zašvicale« pod budnim očesom Mateje Renko.

Najprej smo se nagrajenke spoznale
Nato smo skupaj nazdravili
Še naredili eno skupinsko prej zajtrkom
Po zajtrku smo pokazale svojo fizično kondicijo 
Z Matejo ni bilo heca
Po napornem treningu je sledila masaža
Proti večeru pa še sproščanje v bazenih
Vikend je res hitro minil ob čudoviti družbi, zato bi se še enkrat javno zahvalila celotni ekipi, ki nas je razvajala. Najprej bi pohvalila Rimske terme, ki res ponujajo veliki spekter doživetja. Oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja. Z nagrajenkami smo se vrnile k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. 

Če vas zanima njihova ponudba, si le oglejte kaj vse ponujajo na njihovi spletni strani : http://www.rimske-terme.si/

Nato bi pohvalila ekipo Bodi In, revijo Bodi zdrava, ki je poskrbela za nas. Res smo se imele lepo in z veseljem bi ponovila to izkušnjo. Hvala!


Fotograf: Mare Vavpotič

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev