Začetek

Prav s cmokom v grlu pišem svoje prve stavke. Napišem in izbrišem in potem spet napišem nekaj drugega in izbrišem. Kako naj sploh začnem?...


Prav s cmokom v grlu pišem svoje prve stavke. Napišem in izbrišem in potem spet napišem nekaj drugega in izbrišem. Kako naj sploh začnem? Očitno je res nekaj resnice v tistem, da je vsak začetek težak. Za svojega sem potrebovala res veliko časa, da sem ga naredila.

Že dolgo časa sem zbirala pogum in odlašala: Ali začeti s pisanjem svojega bloga ali ne? Me bo kdo sploh opazil v tej množici in poplavi blogov? Je smiselno in o čem bi sploh tekla beseda?
Pa sem na koncu le zbrala pogum in si zašepetala: Poskusi.

Želja po ustvarjanju, pisanju v meni tli že odkar pomnim. Zmeraj sem nekaj čečkala in si zapisovala. Kot otrok sem zapisovala in se igrala veterinarja, beležila sem si kdaj se je kakšna mačka poškodovala, imela kakšno krastico, kdaj je skotila prve mladiče, ... nato sem si pisala nekakšne dnevnike, ustvarjala sem in si izrezovala oblačila iz revij in sestavljala svoje kreacije, sanjarila in se prepuščala domišljiji.

Sama sem iz majhne deklice, prestrašene punce zrastla v žensko na katero je vplivalo veliko faktorjev, da sem takšna, kot sem. Tako, da se včasih res vprašam, kako je mogoče, da se vse tako povezuje in prepleta. Res verjamem, da se vse zgodi z nekim namenom in da je vse za nekaj dobro.

Zanimivo je, da me je pot zanesla v različne smeri, ampak še zmeraj ostajam ljubiteljica mode, rada preizkušam nove stvari - produkte. Zmeraj najdem nekaj kar me navduši (včasih tudi me kaj razočara) in zagotovo lahko rečem, da tale blog ne bo ravno formalno samo namenjen modi, lepoti,... bo skupek vsega kar sem in v kar se oblikujem.


Veliko bo govora o izdelkih, ki jih dnevno testiram, uporabljam. Veliko bo modnih čvekarij, dnevnih outfitov in seveda nagradnih iger (ki jih sama neznansko obožujem).

Vabljeni k branju, komentiranju. Vesela bom vsake konstruktivne kritike.
Biti ali ne biti (to je sedaj vprašanje).  Odločila sem se postati -  Greatatlash.
                                                                           

Fotograf: Luka Tozon
Lokacija: Metelkova
Oblačila: New Yorker  
Očala: Aliexpress


Zahvaljujem se za postavitev strani in oblikovanje prijatelju Dominiku.

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev