Bodi IN : HIŠA ZDRAVJA

Obljuba dela dolg, hitro sem sedaj izkoristila minute tišine in samote v apartmaju, medtem, ko se ostali »cmarijo« na plaži. Zakaj? Da va...


Obljuba dela dolg, hitro sem sedaj izkoristila minute tišine in samote v apartmaju, medtem, ko se ostali »cmarijo« na plaži. Zakaj? Da vam predstavim znamko, s katero sem se prvič srečala na vikend razvajanju v Rimskih termah z revijo Bodi zdrava (akcija Bodi IN), več o tem kako se je vse skupaj začelo si lahko pogledaš v moji prejšnji objavi: Vikend razvajanje v Rimskih termah
Po naslovu že lahko sklepate, da vam bom predstavila podjetje HIŠA ZDRAVJA, ki ponuja velike izbor izdelkov za zdravje in nego telesa. Imajo tudi v ponudbi individualno strokovno svetovanje na področju prehrane in prehranskih dopolnil, ki ga izvaja Sendi Lešnjak, mag. inž. prehrane.


Priznajmo si, da živimo v času, ko je na vsakem koraku govora o tem kaj je zdravo, kaj nam škoduje, veliko nas bombardirajo z informacijami o popolni postavi, popolnem jedilniku, idealnih razmerjih, itd. Včasih je vseh teh informacij preveč in sama sem bila eno obdobje čisto zmešana. Preprosto sem bila v zmedi, kaj lahko in kaj ne. Zato sem bila res vesela tega predavanja, saj me je Sendi očarala. Pri njej je bilo več kot očitno, da je profesionalka na svojem področju in je brez problemov odgovarjala na naša vprašanja in nam svetovala. Tako, da dragi moji, verjamem, da bo tudi z veseljem vam odgovorila če ste v precepu kako se lotiti izboljševanja svojega zdravja in vitalnosti.

Svetuje vam lahko kako se lotiti spremembe življenjskega sloga in uživati (brez kakšnega odrekanja, mučenja s hrano, ki vam ne ugaja – ampak je tako strašno zdrava in ima toliko vsega zdravega, vam pa žal gre na bruhanje, ko jo spravljate po grlu? No, po tem ni potrebe). Njene besede in nasveti so me spravili k razmišljanju, da sem tudi sama vzela stvari v svoje roke in se lotila spremembe prehrane in brez kakšne pretirane telovadbe ali fitnessa – samo s spremembo prehranjevanja sem izgubila 5 kg.


Hiša zdravja je vsaki nagrajenki izročila za preizkušanje 4 izdelke. Tokrat vam bom predstavila 2 - Aloe vera losjon in vazelin za ustnice, ki ju uporabljam že cel čas. 3ga – Glukoman  pa predstavim čez dober mesec, ko končam z uporabo.
Completely Kissable – lip balm, o katerem lahko povem, da je osnovan na naravni bazi, je prijeten in dobro navlaži ustnice, da se ne izsušijo in ne pokajo. Prilagam povezavo, da si pogledate samo embalažo in kaj vsebuje : Kissable-Organic-Pomegranate-Lip-Balm

Aloe vera losijon, ki me je pozitivno presenetil, saj se je izkazal za odličnega pri suhi koži. Pred časom sem zbolela in so mi otekli vsi sklepi, s tem se je izsušila koža in je bila potrebna dodatna nega. Iz čiste radovednosti sem poskusila z losijonom Aloe vera in izkazalo se je za več kot odlično idejo. Koža je postala mehka in o znakih izkušenostih ni bilo več nobene sledi.



Tako, da ni bilo vprašanje ali vzeti losijon na morje. Je z menoj in tudi moji domači si ga sposodijo. Je trojna formula čiste aloe vere z dodanimi naravnimi vlažilnimi in negovalnimi sestavinami, ki kožo res pomirjajo in jo navlažijo. 

Sedaj sem opazila na njihovi spletni strani, da je celo znižana, če bi katerega zanimalo: aloe_vera_losjon_325_ml


Če ti je uspelo priti do konca, ti naj povem, da te čaka nagradna igra in sicer mi povej v komentarju (lahko tukaj ali na facebook strani pod komentarjem) ali kaj migaš in kako migaš (ne pozabi deliti med svoje prijatelje) in je lahko tvoja Now sports plastenka za vodo (ki ti bo prišla verjetno zelo prav v teh vročih dneh, še posebej če si veliko aktivna).



Že 30.7. bo znan/a nagrajenec/ka!

Pošiljam sončne pozdrave,

Greatatlash 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev