Zakaj izbrati Loacker?

Leta 1925 je gospod Alfonso Loacker ustanovil majhno družinsko podjetje (natančneje majhno, lokalno  pekarno v Dolomitih). V 90 letih je...

Leta 1925 je gospod Alfonso Loacker ustanovil majhno družinsko podjetje (natančneje majhno, lokalno  pekarno v Dolomitih). V 90 letih je ime LOACKER postalo znano po vsem svetu in je sinonim za kakovost, povezanost z naravo, kar se tudi odraža v filozofiji in izdelkih podjetja. Kot verjetno veš sem velika ljubiteljica in z veseljem tudi vam predstavljam izdelke, ki jih ponuja podjetje samo.

Na nek način sem njihov ambasador in sem zelo ponosna na to. Saj podpiram izdelke, ki so kvalitetni in imajo ustrezne certifikate.  Njihove sestavine so:
  • skrbno izbrane, najbolj kakovostne
  • predelane neposredno pred pričetkom proizvodnje (kar pomeni, da so sveže praženi lešniki in sveže pražena mleta kakavova zrna).

















Vsi izdelki so brez umetnih dodatkov (brez dodatnih arom, brez konzervansov, brez barvil in brez hidrogenih maščob). Prav tako je pohvalno to, da je njihova embalaža 100% razgradljiva.

Sedaj pa pozor, če napišeš spodaj v komentar vsaj 3 Loacker izdelke, ki jih lahko kupiš pri nas v Sloveniji je lahko sladki paket Loacker tvoj... Časa imaš do jutri zvečer.


Wohooo!!

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

2 Komentarja

  1. Tortina White, Loacker Coconut, Tortina Original

    OdgovoriIzbriši
  2. Tortina black, napolitanke Coconut, lešnikov namaz Loacker, tortina white

    OdgovoriIzbriši