»Bodi glas, ne odmev.«

V mesecu septembru (sedaj lahko napišem, v lanskem letu) je prispela v Slovenijo nova znamka kozmetike TREND IT UP. O njej si verjetno že...

V mesecu septembru (sedaj lahko napišem, v lanskem letu) je prispela v Slovenijo nova znamka kozmetike TREND IT UP. O njej si verjetno že veliko slišala, prebrala. Sama sem vse skupaj spremljala le z obrobja in čakala na pravi trenutek, da se je tudi "sama lotim". V tem času sem imela priložnost preizkusiti izdelke od prijateljic, njihove pohvale in kritike. Prav tako sem bila vesela, ko sem obiskala DM SKI OPENING dogodek v sodelovanju s Cosmopolitan revijo in tudi sama preizkusila različne odtenke šmink in barvic in na koncu odšla domov z maskaro trend IT UP Hyperlash. Iskreno lahko rečem, da sem sprva imela slab občutek in ni bilo kaj prida volumna, ampak po več uporabah in več nanosih izpade celoten videz trepalnic zelo lepo. Očitno je potrebno maskaro malo "strošiti", da pokaže kaj zmore. Cena se giba med 3-4 eur.


Ker sem bila pridna se je Božiček spomnil na mene in me obdaril z laki trend IT UP double volume & shine (090) in N*1 (050). Od prej pa sem imela že izkušnje z lakom pastel perfection (030). Laki imajo zelo zanimiv oglati videz in delujejo zelo elegantno (so pa v različnih velikostih, 6ml in 11ml). Pri meni so obstojni približno 2-3 dni, preden se začnejo krušiti. Cena se giba med 1-3 eur.


Ker sem ljubiteljica šmink se nisem mogla upreti, da ne preizkusim ene od trend IT UP Ultra Matt šminke. Izbrala sem odtenek 430 in ugotovila, da je dobro prekrivna in tudi zelo obstojna (potrebni so majhni popravki pri uživanju pijače in hrane). Imajo tudi zelo zanimiv (začuda zelo prijeten) vonj, ki vse skupaj le pozitivno popestri. Odtenkov mislim, da je več kot 10 in je res pestra izbira (šminka tudi ne izsuši preveč ustnic, kar je še dodaten plus). Do zdaj nisem imela v zbirki ravno veliko liplinerjev in je izbira pri trend it Up res velikaaaa (mislim, da jih je približno ali celo več kot 20) sem se odločila, da povečam zbirko za  trend IT UP Contour & Glide črtalo za ustnice (460 in 420). Všeč so mi in to zelo, ker lepo tečejo, ni jih potrebno šiliti in sam si lahko izostriš konico. Prav tako, kot šminko je potrebno tudi črtalo popraviti po obroku.


Seveda se tukaj moje raziskovanje ne bo končalo, moje misli so že usmerjene v nove izdelke, ki me mikajo za preizkusiti (sedaj si že ogledujem eno od tekočih podlag). Na splošno sem zelo zadovoljna z izdelki, res sem vesela, da je na našem trgu večja izbira in to za res ugodno ceno (še posebej za moj študentski žep).  Zaključim naj z njihovim sporočilom, ki me je sprva najbolj pritegnil: »Bodi glas, ne odmev.«


Kakšna je pa tvoja izkušnja, si že preizkusila kakšen njihov izdelek? 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev