Klasična črna

Tale objava bo za vse ljubiteljice ČRNE barve. Si ti tudi ena izmed tistih, ki se preprosto ne znaš upreti črni barvi? Verjetno si že sli...

Tale objava bo za vse ljubiteljice ČRNE barve. Si ti tudi ena izmed tistih, ki se preprosto ne znaš upreti črni barvi? Verjetno si že slišala, da črna barva ljudi naredi optično vitkejše. Da ne omenjam, da je elegantna in brezčasna. Nekje sem zasledila simboliko črne barve in sicer »Črna barva simbolizira moč, spolnost, naprednost, formalnost, eleganco, bogastvo, skrivnost, strah, zlo, nesrečo, žalost, jezo, anonimnost, žalovanje,...« prav tako najdeš na spletu veliko število različnih teorij  o osebah, ki rade nosijo črno, če to res drži pa je verjetno odvisno od vsake posameznice.
Črno lahko obravnavamo tudi kot misteriozno barvo
Jaz vsekakor lahko rečem, da je prijetna barva za kombiniranje, primerna za vsako priložnost in tokrat sem odšla na en zimski sprehod po mestu. Kombiniranje črne naj ne bi bilo zapleteno pa vendar najdeš lahko kar nekaj stilskih nasvetov česa bi se morala izogibati (npr.  kombiniranju črne z živimi, fluorescetnimi barvami ali kombiniranje črnih oblačil v enakem materialu). Odličen trik, ki naredi črnino res modno in prefinjeno, je kombiniranje različnih tekstur v tej barvi. 
V modi vedno lahko preizkušaš in si drzneš
Glavni kos je definitivno črna obleka, ki sega pod koleni in me je popolnoma kupila. Zagotovo si že slišala 'pregovor', da kadar ne veš kaj obleči, obleči malo črno obleko, z njo namreč ne boš nikoli zgrešila. Moj kroj je preprost in klasičen (popestri jo poseben izrez) in jo najdeš v trgovini New Yorker za 19,90eur. Zgoraj sem izbrala nekaj, da me pogreje v teh mrzlih dneh in sicer kosmato jaknico, ki je zmeraj odlična izbira in je hkrati tudi zelo elegantna (dovolj je že obisk ene trgovine z oblačili pa ti bo postalo vse jasno o čem govorim). Kupila sem jo lansko sezono v trgovini Terranova po res smešno ugodni ceni 9,99eur. Za malo bolj »robusten« videz so poskrbeli črni gležnarji s peto iz trgovine Mass, ki so res zelooo udobni in so moj najljubši kos ob sobotnih večerih. Da ne omenja, da sem jih dobila na garažni razprodaji po res nizki ceni. 
Modni dodatki oplemenitijo videz
No, da malo razbijem vso to črnino pa sem videz popestrila z prstanom, ki je še en odličen nakup iz spletne strani Aliexpress (*KLIK) in daje lep retro videz (pa še zelo ugodna cena, 2,43eur) s kombinacijo torbice, ki je tudi posledica nakupovanja na Aliexpress-u (*KLIK ) in sem jo dobila za 5,61eur.

Fotograf: Bojana Stopnišek
Lokacija: Ptuj, staro mestno jedro  


Kaj praviš, mi je uspelo? Kako pa ti kombiniraš črno barvo? 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev