Ob kavi

  Dobro jutro, kaj je lepše od vonja kave in zraven najljubše napolitanke...In ker nekaj tako preprosto dobrega ne sme ostati skrito, se...

 
Dobro jutro, kaj je lepše od vonja kave in zraven najljubše napolitanke...In ker nekaj tako preprosto dobrega ne sme ostati skrito, sem se odločila z vami deliti nekaj zanimivosti, ki me zmeraj prepričajo, da pri nakupu sladkega izberem LOACKER. Si že slišala za njih? Če si pokimala, da ja, potem super ampak verjamem, da marsikatera še nima prave predstave o tej znamki. Zato dovoli, da ti jo na kratko predstavim.

"Družina Loacker je leta 1925 v Bolzanu odprla pekarno, v kateri so izdelovali sladke dobrote in jih stregli najzahtevnejšim gostom. Zaradi priznane kakovosti in odličnega okusa njihovih izdelkov se je proizvodnja okrepila in razširila najprej na vso Italijo, danes pa je Loacker mednarodno priznana blagovna znamka, ki jo prodajajo po vsem svetu. Najbolj znani so po svojih čokoladnih specialitetah  ter vafljih, ki močno presegajo percepcijo klasičnih napolitank."


Kot zanimivost ti naj povem, da ne glede na vse raznolikosti je njihovo pravilo, da so identični na vseh tržiščih ne le po okusu tudi po embalaži. V Ameriki, Evropi, Aziji vsepovsod lahko najdete Loacker specialitete in vsepovsod jih ljudje prepoznajo po njihovi značilni embalaži (in okusu). Noro a ne?

Meni osebno je pa najboljše to, da ne vsebujejo hidrogeniranih maščob, so brez umetnih barvil, brez konzervansov in brez umetnih arom in so res ODLIČNEGA okusa.

Zdaj pa oprosti, ampak se grem dalje razvajat.. in nič se bat, tudi tebe bom razvajala. Že jutri pričakuj sladko nagradno igro!

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev