SUNDANCE Transparentes sonnenspray

Ko pogledam skozi okno žal ni ne duha ne sluha o poletju pa vendar še zmeraj je po koledarju poletje in tudi veliko mojih znancev še uživ...

Ko pogledam skozi okno žal ni ne duha ne sluha o poletju pa vendar še zmeraj je po koledarju poletje in tudi veliko mojih znancev še uživa nekje ob morju. Verjamem, da bo kmalu tudi pri nas posijalo sonce in mogoče še bo katera skočila na kaki podaljšan vikend na morju tako, da bo tale objava še kako dobrodošla.

Verjetno poznate drogerijo DM in njihove akcije, ko lahko testiraš in oceniš določeni izdelek. Sama sem bila izbrana za izdelek SUNDANCE TRANSPARENTES SONNENSPRAY. Žal ga nisem mogla stestirati na morju, sem pa ga zato malo bolj preizkušala doma.


Sicer se svetuje, da se transparent nanaša, kot zaščita na neporjavelo, na sonce posebej občutljivo kožo toda sama sem kljub rjavi barvi nanašala saj sem opazila, da je res dobra tekstura, ki mojo kožo ne izsuši. Sam vonj je meni zelo ljub, nekako me takoj spomni na morje. Pohvaliti je potrebno tudi samo ceno, ki je v primerjavi z podobnimi izdelki zelo dostopna, priročna embalaža (zelo mi je všeč, da je sprej, ki mi je nekako ljubše za nanašanje, kot kreme).  Ima velik zaščitni faktor tako, da nimam nobenih pripomb na izdelek.



Kaj bi si lahko želele več saj za ugodno ceno dobimo izdelek, ki se lahko primerja z znamkami višjega cenovnega razreda, ponuja zelo priročno embalažo in je preprost za uporabo.







Zanimivo naključje je tudi to, da sem ravno letos na morje izbrala ravno SUNDANCE izdelke, da jih preizkusim (saj sem prejšnja leta veliko dala na malo bolj prepoznavne znamke). In sicer sem uporabljala CAROTIN SONNENSPRAY, SONNEN LIGHT LOTION in SONNENMILCH.


Bila sem več kot zadovoljna, definitivno bodo tudi drugo leto na mojem nakupovalnem seznamu. Tako prijeten vonj, navlažena koža, brez pretiranega maščenja – lepo se vpije. Tako, da res priporočam, da tudi same preizkusite, mislim, da vas lahko samo pozitivno preseneti! 

S spomini na morje vas lepo (zasanjano) pozdravljam,

Greatatlash

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev