Foot works

Najprej vam dolgujem opravičilo, da je trajalo tako dolgo, da je objava prišla na blog. Toda ne boste verjele, če komu, potem sem jaz tist...

Najprej vam dolgujem opravičilo, da je trajalo tako dolgo, da je objava prišla na blog. Toda ne boste verjele, če komu, potem sem jaz tista, ki se ji zmeraj dogajajo nevšečnosti. Ena od teh je bila recimo v teh dneh, ko sem na enem prenosniku napisala besedilo, ki je bilo skoraj da pripravljeno za objavo toda prišlo je do nekega virusa in je trenutno prenosnik na popravilu, tako, da me danes čaka prazen list papirja.

Ker verjamem, da je vse za nekaj dobro (upam, da bo tole pomenilo, da bo sedaj malce lepše napisano) bom se zadeve lotila malce drugače in sicer bi vam za začetek povedala zakaj za boga sem ravno želela govoriti o negi stopal.

To, da  stopala nosijo precejšen del teže in da opravijo veliko številko kilometrov, to mi verjetno ni potrebno kaj posebej razlagati (večinoma tudi v neprimerni obutvi). To velikokrat pripelje, da se pritožujem(o), češ, da nas stopala pečejo in bolijo. O tem kako bi se te zadeve lotili je veliko raziskav in kako bi pravilna obutev lahko vplivala (pa vsi vemo kako so določeni tipi obutve dragi) zato bi vam rada predstavila izdelke, ki so meni (kot študentki) privlačni za žep in tudi efektivni.

Pred štirimi leti sem prvič prišla v stik s trgovino Avon (njihov katalog je dejansko trgovina), ki izhaja na vsake 3 tedne. Pri njih najdete res veliko  kozmetičnih in lepotnih proizvodov po zmernih cenah in izjemni kvaliteti. Eni od teh so tudi izdelki za nego stopal in moji trenutno najljubši so:

Ø  Osvežujoči sprej za stopala (imaš ga v različnih vonjih) z vonjem sivke (je zelo uporabna zadevica, priročna za torbico, sprej je hladilen, tako, da so stopala osvežena v hipu in še prijetnega vonja,mmm).

Ø  Krema za globinsko vlaženje stopal s masažerom (to pa pride zmeraj prav, kadar sem tečna ali slabe volje se sama »crkljam« da si masiram stopala in je počutje takoj boljše ter tudi zmanjša utrujenost ali razbolelost stopal).

Ø  Vlažilni balzam z morsko soljo (ki ga nanesem enkrat tedensko na noge, ker imam občutek, da ugodno vpliva na stopala in tudi koža je lepša in prožnejša na stopalih)

Ø  Hladilni gel z oljem poprove mete (mi pride prav vsakič, ko sem res predolgo na nogah in so moje noge zelo utrujene ali boleče, nanesem hladilni gel, ki noge lepo ohladi in jih sprosti. Počutje je takoj izboljšano!).

Sedaj sem zasledila v novem katalogu (ki si ga obširneje lahko tudi same lahko pogledate TUKAJ ), da so izdelki za nego nog znižani (na res polovične cene) in se SPLAČA! Očitno bo spet moja denarnica trpela!

Do naslednjič pa en lep SONČEN pozdrav! 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev