Darilni paket Mixa Cold Cream

Pred časom  sem sodelovala v kreativnem natečaju in osvojila darilni paket Mixa, ki je vseboval kremo za roke, kremo za obraz, mleko za t...

Pred časom  sem sodelovala v kreativnem natečaju in osvojila darilni paket Mixa, ki je vseboval kremo za roke, kremo za obraz, mleko za telo in otroški šampon. Iskreno moram priznati, da znamko Mixa ne poznam zelo dobro, sem slišala že za njo a njenih izdelkov še nisem preizkusila.

Najprej sem se malo informirala o samem podjetju, tudi same si lahko pogledate njihov nastanek, zgodovino podjetja in izdelke na:  http://mixa.si/ ali jih spremljate na FACEBOOK STRAN-i

Kot veste sem bila še nedolgo nazaj na dopustu in po 14 dneh sončenja in izpostavljenosti na soncu se mi je zdelo, da moram biti sedaj zelo pazljiva na svojo kožo in jo primerno navlažiti, da ne bo začela pokati, se luščiti ali zategovati (kar je logično, saj sonce zelo izsuši kožo in tudi samo sončenje na direktnem soncu se odsvetuje, saj res ni zdravo).

Zato sem se odločila, da preizkusim Mixa obnovitveno mleko za telo, ki se je izkazalo za ODLIČNEGA. Ima lepo, bogato teksturo, ki se hitro vpije in se ne lepi (saj veste kako je neprijetno če si cel masten, se ne moreš nikamor niti naslonit). Koža je takoj bolj nežna, prijetna in dovolj je, da nanesem enkrat na dan. 

Mixa krema za roke me je presenetila saj je vodoodporna (nekje do 3 umivanja), tako, da je ni potrebno vsakič na novo nanašati. Kar me je malce zmotilo je to, da je vonj taki nespecifičen, pogrešam malo bolj prijeten vonj (npr. krema za obraz in krema za tuširanje imata tako prijeten vonj, mmm). 

Torej Mixa krema za obraz se je izkazala za zeloooo prijetno, zelo dobro mi navlaži obraz in še tako prijetnega vonja je. Ne vsebuje nobenih parabenov, je brez alkohola. Prav tako se mi zdi da je odlična, kot podlaga za ličenje.





Najslajše pa ostane za konec. Mixa Baby krema za tuširanje je preprosto VRHUNSKA. Kupila me je sprva že z samo prijetnim vonjem, nato pa z svojo nežnostjo in hranljivostjo, ki je res opazna po vsakem tuširanju. Vsi izdelki, ki sem jih omenila vsebujejo COLD KREMO, kar pomeni mešanica čebeljega voska in karitejevo maslo, ki sinergijsko delujeta na kožo in zmanjšujeta simptome, kot so suhost, zategovanje, rdečica, srbečica in pekoč občutek.

Moja končna ocena je 5/5. Saj so vsi izdelki zelo prijetni in prijazni do kože. Zelo je pohvalno, da ne vsebujejo alkohola, brez parabenov, preizkušeni s strani dermatologov (otroški tudi s strani pediatrov). Definitivno so našli prostor pri meni doma!


Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev