Essens world

Pozdravljene dame, danes vam bo predstavila ESSENS WORLD, mogoče ste katere že slišale za njih (dvomim pa da vse). Kaj vas prešine (vsaj ti...

Pozdravljene dame, danes vam bo predstavila ESSENS WORLD, mogoče ste katere že slišale za njih (dvomim pa da vse). Kaj vas prešine (vsaj tiste, ki poznate), ko slišite njihovo ime? Da verjetno skeptičnost. Še posebej zaradi tega, ker spada njihova trgovina pod mrežni marketing. Ste že kdaj slišale za to? Kaj to sploh pomeni? Mrežni marketing je novodobni poslovni model, ki je zelo razširjen po celem svetu. Izdelkov iz mrežnih marketingov ne boste našli na policah, saj se tržijo izključno preko neodvisnih distributerjev. Eni od teh podjetij v Sloveniji je npr. Avon, Oriflame, Herbalife, itd. No to vam je verjetno že malo bolj poznano in razumete princip ane? 


No sedaj pa malo več o samem Essens-u. Pri nas v Sloveniji se je pojavil avgusta 2013. Proizvodnja poteka v češki tovarni, ki nima samo potrdila in dovoljenja za kozmetiko, ampak ima tudi licenco za izdelavo farmacevtskih proizvodov in zdravil. To jim daje sposobnosti za proizvodnjo v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi Evropske unije in stalno spremljanje kakovosti preverja te stroge standarde.  V ponudbi najdete parfume in kozmetiko, izdelke iz aloe vere, colostrum in home pharmacy (več o njihovi ponudbi si lahko tudi pogledate in preberete na njihovi spletni strani: http://www.essens.si/ ). 

Sama sem postala njihova članica iz preprostega razloga, ker kot članica imam nižjo ceno za izdelke, ki jih kupujem, ker so mi njihovi parfumi božanski in sem res zelo zadovoljna (tudi moje prijateljice so si pri meni naročevale in niso mogle prehvalit), ker preprosto mi ne »težijo« da moram naročevati pri njih, nimam nobenih obveznosti do njih (torej, ko kaj rabim si naročim, ko ne pa pač ne). Tudi ni nobenih omejitev ali postavljenega zneska, kot npr pri Avonu če želiš naročit. Je pa res, da je poštnina (ki je do 70točk, nad 70 je brezplačna poštnina) – to mi včasih ni všeč, se pa zavedam, da je to vseeno »biznis« in da se ne splača DPD-ju in samem podjetju pošiljat enega izdelka brez plačila poštnine. Preizkusila sem različne njihove parfume (ki so na nek način kopija oz vsebujejo enake ali podobne sestavine, kot znani parfumi). Najbolj sta me očarala W127 (lady million), W142 (black opium) in trenutno MOJ NAJLJUBŠI W141 (la vie ste belle), mmmmm :))) Prav tako v takšnih vonjih lahko dobite gel za tuširanje in losijon za telo. Ampaaak ni samo za nas ženske predstavnice temveč lahko najdete tudi kaj za svoje drage moške predstavnike. Vonji so čudoviti, cena je privlačna (17eur – 50ml), so obstojni in lahko rečem, da velikokrat dobim kompliment, da lepo dišim in kaj imam to za en parfum! 


Ker pa seveda želim, da še kdo (ki še ne pozna essens-a) preizkusi tudi na lastni koži kakšen njihov izdelek in tudi sam poda svoje mnenje … vas čaka NAGRADNA IGRA! 

Podarjam 1x parfumiran (vonj: 139 – womanity) gel za tuširanje za tebe in podarjam še 1x parfumiran (vonj: 016 – light blue) gel za tuširanje za tvojega moškega prijatelja, sorodnika, partnerja!  Tvoja naloga je samo, da deliš to super nagradno igro med svoje prijatelje in označiš kakšnega prijatelja/prijateljico in mi poveš zakaj bi ravno ti rada preizkusila Essens World parfumirani gel za tuširanje?

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev