Zbogom 2016, pozdravljeno 2017

Dragi moji, vem, da je minilo kar veliko časa odkar se vam nisem oglasila z kakšno pošteno objavo ampak preprosto sem potrebovala čas za ...

Dragi moji, vem, da je minilo kar veliko časa odkar se vam nisem oglasila z kakšno pošteno objavo ampak preprosto sem potrebovala čas za sebe, da napolnim baterije, da preprosto izklopim vso to moderno tehnologijo (čeprav sem z veseljem prebirala objave drugih blogerjev) in preprosto se zazrem v praznike, ki so prinesli neki mir in sprostitev. In danes, ko praznujem svoj drugi Božič je mogoče čas, da podelim pogled na leto, ki se je izteklo in na pričakovanja, ki jih gojim za sedanje leto. Za vse te "nepopisane liste papirja".


Ko sem sama sebe vprašala po čem si bom zapomnila leto 2016 so v mislih se vsuli dragoceni trenutki, ki sem jih preživela s svojim partnerjem, prijatelji in družino. Zapomnila si bom po najlepših počitnicah in po skoraj uspešno zaključenih šolskih projektih. Dobila sem veliko lekcij in prišla do spoznanja, da čas res prehitro mine in da je potrebno (kot ste res že velikokrat slišali) živeti vsak trenutek in biti obkrožen z ljudmi, ki ti dovolijo rasti in se veselijo tvojih uspehov skupaj s teboj (in kar je čista resnica, pa vendar velikokrat to pozabimo in se šele ob trenutkih bolezni, nesreče ali celo ob izgubi ljubljene osebe spomnimo). Izteklo leto si bom vsekakor zapomnila po tem, da mi je pomagalo do še večje osamosvojitve, saj sem uspela priti do svojega avtomobila. Sledila sem svoji želji in v letu 2016 aktivno vstopila v svet deljenje misli in idej v svojem lastnem blogu


Bili so vzponi in padci, tako, kot so zmeraj in ker pač takšno je življenje. Vse osebe, ki sem ji spoznala na novo, vsa ta pozitivna energija ki sem jo začela prejemati in hkrati oddajati ... to je pa neopisljivo.  Dober občutek, to je tisto po čem si bom zapomnila leto 2016.

V novo leto 2017 vstopam zvesta sama sebi, samozavestno in močno (z veliko delovne vneme). Moje želje so skromne in verjetno že tako zelo "zlajnane" ampak res iskreno si želim veliko zdravja - prvotno sebi in mojim bližnjim nato širnemu svetu. Verjetno je to nekaj takega pri nas zdravstvenih delavcih, ki smo velikokrat v stiku z obolelimi in vidimo to praznino v očeh, žalost, bolečino in samo eno željo "da bi ozdraveli". In predvsem to želim tudi tebi, ki to bereš. Da boš zdrav/a, srečna in zadovoljna v svoji koži! Ker po mojem mnenju je to najboljši recept za lepoto, ki bo začela žareti v tebi in bo zagotovo opazna tudi daleč naokoli.

Lokacija: Muzikafe
Fotograf: Bojana Stopnišek
Oblačila: Trgovina New Yorker



Kakšni si pa tvoji vtisi o letu 2016 in kakšne so želje oziroma zaobljube za leto 2017?

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

1 Komentar

  1. Leave primary points} to us, and Direct CNC really feel comfortable understanding that your project is in good arms. The first sheet metallic rolling mill to go up that mirrored da Vinci’s ideas was in-built 1590. At this mill, workers used a mill machine that flattened metallic between two cylinders. By doing so, they have been place to} perform higher precision sheet metallic fabrication than they'd before. Laser beam welding processes is a novel welding technique used to affix multiple of} pieces of metallic via the heating impact of a concentrated beam of coherent monochromatic light recognized as|often known as} LASER.

    OdgovoriIzbriši