๐“Ÿ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ท๐“ช๐“ณ๐“ต๐“ณ๐“พ๐“ซลก๐“ฒ๐“ฑ ๐“ถ๐“ฎ๐“ผ๐“ฎ๐“ฌ๐“ช ๐“ท๐“ธ๐“ฟ๐“ฎ๐“ถ๐“ซ๐“ป๐“ช

Vse izdelke, ki ti jih bom predstavila danes so trenutno vsakodnevno v uporabi in to ลพe dobra dva meseca. Tako, da sedaj lahko podam iskr...

Vse izdelke, ki ti jih bom predstavila danes so trenutno vsakodnevno v uporabi in to ลพe dobra dva meseca. Tako, da sedaj lahko podam iskreno mnenje (navduลกenje)! Prvi na seznamu je definitivno:

1- LONG 4 LASHES by Oceanic
Serum, ki sem ga odkrila na spletni strani www.dragocena.si in to po res nizki ceni (v primerjavi z ostalimi serumi) 22,00eur. No o kakem serumu je sploh govora. O serumu, ki ti naredi trepalnice enkrat daljลกe, lepลกe, bolj goste... ja sprva sem samo opazovala in brala komentarje, gledala fotografije in na koncu zbrala pogum skupaj s prijateljico in si naroฤila tudi sama ta izdelek. Sprva je res delovalo, kot, da ne bo niฤ s tega. Vsako jutro in zveฤer pred spanjem sem nanaลกala (na enak naฤin, kot se nanaลกa eyeliner na oฤi) na ฤisto veko in to dan za dnem... vse do sedaj, ko sem opazila, da se je nekaj spremenilo. Moje trepalnice so se zgostile, dobesedno so mi pognale nove trepalnice. Ne samo to, da jih je veฤ tudi daljลกe so, kar se res lepo opazi, ko si jih namaลพem s maskaro. Izplaฤalo se je vztrajati (na spletni strani sem prebrala veliko komentarjev punc, ki so obupale, ker ni bilo vidnih rezultatov) in sedaj je to eden mojih najljubลกih izdelkov in bo definitivno spet na seznamu za nakup (ko ga bo zmanjkalo)!
2 - ESSENS PARFUM W141
50ml parfum, ki sem ga naroฤila na spletni strani www.essens.si po klubski ceni 13,00eur in je replika parfuma Lancome - La vie est belle. Diลกi noro dolgo ฤasa in je iskreno tole ลพe ene tretja stekleniฤka v zadnjem letu in pol. Je zmeraj v moji torbici in ga uporabljam vsakodnevno. Vsi me spraลกujejo kaj imam to za en parfum in kje ga lahko dobijo?!
3 - NUXE PARIS suho olje
Posebna izdaja leta 2016, ki jo krasi romantiฤen Paris in prav tako je olje. Zapeljivo, romantiฤno in odliฤno za mojo koลพo. Vonj je preprosto boลพanski, tekstura  je 97,8% naravne formule, ki je obogatena z vitaminom E, ne vsebuje silikona, mineralnih olj in konzervansov, (njegova formula je strogo varovana skrivnost in jo poznajo samo v Nuxovem laboratoriju). Na mojo koลพo deluje zelo pomirjujoฤe, je ne draลพi temveฤ jo navlaลพi (zmehฤa). Uporablja se lahko tudi na laseh (konice naredi bolj mehke, daje poseben lesk vendar je potrebno paziti, da se ne nanese preveฤ, ker potem lasje postanejo hitro mastni in je ravno obraten uฤinek).  
P.s. dobiลก ga lahko po nori ceni na tej spletni strani: nuxe-huile-prodigieuse-limited-edition-2016


4 - MAGIC PLANNER
Ja res je, da sem ga ลพe omenjala v eni od svojih objav ampak preprosto ne morem mimo njega. Postal je del mene in vsakiฤ je v moji torbici, skrbi za organizacijo in da sem tam, kjer moram biti. V njega si beleลพim po novem tudi prihranke, prihode in odhode, kar je res ฤudovito saj imam boljลกi pregled nad svojim denarjem. Da ne omenjam ฤudovitih misli, ki me vsakiฤ spravijo v boljลกo voljooo... ja res dober nakup.
5 - L'OREAL
Znamka, ki zmeraj ponuja nekaj novega. Trenutno sem v raziskovanju celega kupa njihovih izdelkov. Na fotografiji lahko vidiลก enega od moje zbirke lakov, ki so res v ฤudovitih odtenkih, lepo mazljivi, obstojni. Prav tako sem obsedena s MATT tekoฤo podlago INFALLIBLE, ki je res DOLGO ฤŒASA obstojna, lepo se nanaลกa in ponuja res lep, sijoฤ videz. Vredno vsakega evra.
Na fotografijah si verjetno tudi opazila zelo zanimivo embalaลพo, ki je poslikana s slonom in je tudi v drogeriji pritegnila mojo pozornost. Kaj misliลก, da se skriva v njej? ฤŒe uganeลก pravilno je lahko tvoj vzorฤek nove matt infallible podlage.

Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

2 Komentarja

  1. V embalaลพi se pa skrivajo tamponฤki :) Meni zelo vลกeฤna embalaลพa, jo imam tudi sama.

    OdgovoriIzbriลกi
    Odgovori
    1. Res je. Sicer sama nisem ravno uporabnica tamponov ampak je sedaj bila takลกna priloลพnost, da sem jih potrebovala.. in tile so bili res tako vลกeฤni, da sem jih preprosto kupila! ฤŒe ลพeliลก vzorec nove matt tekoฤe podlage mi prosim poลกlji svoj naslov :))

      Izbriลกi