๐“ฅ ๐“ธ๐“ญ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท๐“ด๐“พ ๐“ป๐“ณ๐“ช๐“ฟ๐“ฎ

Rjava barva bo verjetno ena od tistih klasiฤnih znanilcev, da je jesen med nami. Kar seveda obฤutim(o) ลพe zgodaj zjutraj, ko je zunaj ลพ...


Rjava barva bo verjetno ena od tistih klasiฤnih znanilcev, da je jesen med nami. Kar seveda obฤutim(o) ลพe zgodaj zjutraj, ko je zunaj ลพe pravi mraz in kljub vsemu ลกe vztrajam(o) v kratki majici (pod jakno seveda) in ko pride tema prekmalu. Nekje sem prebrala, da je rjava barva,  barva varnosti, zaลกฤite in materialnega bogastva. Pomeni stabilnost, strukturo in podporo. Je barva fiziฤnega udobja, enostavnosti in kakovosti. Ti pomeni barv so mi zmeraj zelo zanimivi in se vsakiฤ navduลกujem, ko ugotovim, da se velikokrat strinjam z napisanim in se najdem. Seveda iskreno rjava barva dolgo ฤasa ni bila za mene aktualna, delovala mi je zelo dolgoฤasno vendar vsakiฤ bolj prihajam do spoznanja, da ni tako (oฤitno se staram) in da je odliฤna za kombiniranje. Je barva, ki je praktiฤna, dostopna, prilega se vsem saj je zemeljski ton tako, da je teลพko zgreลกiti.




V  dneh, ko se je poletje poฤasi poslovilo in je potrkala jesen na vrata sem se malo sprehodila ฤez domaฤe mesto. Druลพbo mi je delal fotograf Miha Kacafura in pogledi mimoidoฤih. Ugotoviลก kje sem se sprehajala?
Oฤala: Tally Wijl
Plaลกฤ: New Yorker
Torbica: Aliexpress (>> Shoulder-Bag)
Srajca: Takko
ฤŒevlji: Deichmann

Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

1 Komentar

  1. Waw tale plaลกฤ je pa res bolan. Super izgledaลก. Vลกeฤ mi je cel look :D velik like

    Leja

    OdgovoriIzbriลกi