V odtenku rjave

  Rjava barva bo verjetno ena od tistih klasičnih znanilcev, da je jesen med nami. Kar seveda občutim(o) že zgodaj zjutraj, ko je zunaj...

 
Rjava barva bo verjetno ena od tistih klasičnih znanilcev, da je jesen med nami. Kar seveda občutim(o) že zgodaj zjutraj, ko je zunaj že pravi mraz in kljub vsemu še vztrajam(o) v kratki majici (pod jakno seveda) in ko pride tema prekmalu. Nekje sem prebrala, da je rjava barva,  barva varnosti, zaščite in materialnega bogastva. Pomeni stabilnost, strukturo in podporo. Je barva fizičnega udobja, enostavnosti in kakovosti. Ti pomeni barv so mi zmeraj zelo zanimivi in se vsakič navdušujem, ko ugotovim, da se velikokrat strinjam z napisanim in se najdem. Seveda iskreno rjava barva dolgo časa ni bila za mene aktualna, delovala mi je zelo dolgočasno vendar vsakič bolj prihajam do spoznanja, da ni tako (očitno se staram) in da je odlična za kombiniranje. Je barva, ki je praktična, dostopna, prilega se vsem saj je zemeljski ton tako, da je težko zgrešiti.
V  dneh, ko se je poletje počasi poslovilo in je potrkala jesen na vrata sem se malo sprehodila čez domače mesto. Družbo mi je delal fotograf Miha Kacafura in pogledi mimoidočih. Ugotoviš kje sem se sprehajala?
Očala: Tally Wijl
Plašč: New Yorker
Torbica: Aliexpress (>> Shoulder-Bag)
Srajca: Takko
Čevlji: Deichmann

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

1 Komentar

  1. Waw tale plašč je pa res bolan. Super izgledaš. Všeč mi je cel look :D velik like

    Leja

    OdgovoriIzbriši