𝓟𝓻𝓮𝓬𝓲𝓾𝓼 𝓪𝓻𝓰𝓪𝓷

S temi lasmi so zmeraj križi in težave. Toliko izdelkov, ki se pojavijo na tržišču pa noben ne ustreza mojim lasem ali pa se jih preprost...

S temi lasmi so zmeraj križi in težave. Toliko izdelkov, ki se pojavijo na tržišču pa noben ne ustreza mojim lasem ali pa se jih preprosto naveličam. Zmeraj preizkusim kaj novega, nekatere uporabim presenetljivo do konca, nekatere že po prvi uporabi zavržem, ker prinesejo več negativnih učinkov, kot pozitivnih. No eden od zadnjih nakupov je bil res skrajno premišljen nakup. Saj sem res dolgooooo časa nazaj zasledila reklamo za šampon Precious Argan. Seveda, kot je navada v modernem času sem "poguglala" kje so kakšni komentarji uporabnic, da pridem do res iskrenih odzivov. Na strani click2chic je bilo res veliko pozitivnih besed napisanih o celi liniji izdelkov za lase. Pa sem vseeno še oklevala ali bi preizkusila, .. bi, ne bi, bi, ne bi ... in seveda kot naročeno opazim, da je cena na prej omenjeni strani bila celo ugodna (imeli so akcijo back to school) in je bil šampon malo nad 3,50eur (drugače je nad 4eur, v Mercatorju celo nad 5eur). Ženska, kot ženska sem si naročila šampon Precious Argan Repair za suhe in poškodovane lase (500ml), balzam (500ml) in masko Repair (250 ml).

Sedaj sem preprosto več, kot NAVDUŠENA nad temi izdelki. Lasje se mi zdijo čisto drugačni (vem, da se sliši smešno) - taki prijeten občutek, lasje se mi zdi, da preprosto sijejo in res delujejo ČUDOVITO. S pomočjo kolekcije Repair so postali opazni in ni nobenih težav, razčesavanje je mačji kašelj. Seveda ne smem omeniti, da je za ta denar res velika količina šampona, ki za povrh še lepo diši. Ne vsebujejo nobenih parabenov, sproščevalcev formaldehida in alkohola. Embalažna je tudi privlačna za oči, je enostavna za uporabo in že po prvi uporabi so lasje res opazno mehkejši.

Za vse tiste, ki pa ste tudi same v dilemi, ali bi kaj takega preizkusile na svojih laseh pa vam res polagam na srce, da TVEGAJTE in izkoristite posebno akcijo (ki traja samo še danes in jutri) na strani www.click2chic.si in ob izbiri artiklov v prvem koraku nakupa vpiši promocijsko kodo JESEN10 in dobiš POPUST. Res se splača! :))

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev