๐“Ÿ๐“ป๐“ฎ๐“ฌ๐“ฒ๐“พ๐“ผ ๐“ช๐“ป๐“ฐ๐“ช๐“ท

S temi lasmi so zmeraj kriลพi in teลพave. Toliko izdelkov, ki se pojavijo na trลพiลกฤu pa noben ne ustreza mojim lasem ali pa se jih preprost...

S temi lasmi so zmeraj kriลพi in teลพave. Toliko izdelkov, ki se pojavijo na trลพiลกฤu pa noben ne ustreza mojim lasem ali pa se jih preprosto naveliฤam. Zmeraj preizkusim kaj novega, nekatere uporabim presenetljivo do konca, nekatere ลพe po prvi uporabi zavrลพem, ker prinesejo veฤ negativnih uฤinkov, kot pozitivnih. No eden od zadnjih nakupov je bil res skrajno premiลกljen nakup. Saj sem res dolgooooo ฤasa nazaj zasledila reklamo za ลกampon Precious Argan. Seveda, kot je navada v modernem ฤasu sem "poguglala" kje so kakลกni komentarji uporabnic, da pridem do res iskrenih odzivov. Na strani click2chic je bilo res veliko pozitivnih besed napisanih o celi liniji izdelkov za lase. Pa sem vseeno ลกe oklevala ali bi preizkusila, .. bi, ne bi, bi, ne bi ... in seveda kot naroฤeno opazim, da je cena na prej omenjeni strani bila celo ugodna (imeli so akcijo back to school) in je bil ลกampon malo nad 3,50eur (drugaฤe je nad 4eur, v Mercatorju celo nad 5eur). ลฝenska, kot ลพenska sem si naroฤila ลกampon Precious Argan Repair za suhe in poลกkodovane lase (500ml), balzam (500ml) in masko Repair (250 ml).

Sedaj sem preprosto veฤ, kot NAVDUล ENA nad temi izdelki. Lasje se mi zdijo ฤisto drugaฤni (vem, da se sliลกi smeลกno) - taki prijeten obฤutek, lasje se mi zdi, da preprosto sijejo in res delujejo ฤŒUDOVITO. S pomoฤjo kolekcije Repair so postali opazni in ni nobenih teลพav, razฤesavanje je maฤji kaลกelj. Seveda ne smem omeniti, da je za ta denar res velika koliฤina ลกampona, ki za povrh ลกe lepo diลกi. Ne vsebujejo nobenih parabenov, sproลกฤevalcev formaldehida in alkohola. Embalaลพna je tudi privlaฤna za oฤi, je enostavna za uporabo in ลพe po prvi uporabi so lasje res opazno mehkejลกi.

Za vse tiste, ki pa ste tudi same v dilemi, ali bi kaj takega preizkusile na svojih laseh pa vam res polagam na srce, da TVEGAJTE in izkoristite posebno akcijo (ki traja samo ลกe danes in jutri) na strani www.click2chic.si in ob izbiri artiklov v prvem koraku nakupa vpiลกi promocijsko kodo JESEN10 in dobiลก POPUST. Res se splaฤa! :))

Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

0 komentarjev