Golden Rose

V tem norem času je res težko si vzeti uro in pol časa, da bi človek lahko dovolil domišljiji prosto pot. Zadnje čase sem v hitrem tempu ...

V tem norem času je res težko si vzeti uro in pol časa, da bi človek lahko dovolil domišljiji prosto pot. Zadnje čase sem v hitrem tempu življenja (ob teh besedah se pa res počutim staro najmanj 45 let), delam aktivno vsaki dan (toliko o življenju študenta in samem absolventu), včasih tudi po dve (ob sobotah celo tri) službene vloge. Tako, da sem na koncu dneva nič kaj ljubka in sproščena temveč skoraj mlahava kot tiste spužve, ki smo jih v OŠ uporabljali pri brisanju tabel (in so bile cele oguljene). Da je pa res konec mojega najljubšega letnega časa je pa dokaz moje hripavo grlo, iz nosa se že cedi in počasi bom spominjala na jelena Rudolfa. Nič kaj preveč lepotno ne delujem, ha. Res imam slabo vest, ker imam toliko stvari na zalogi, o katerih bi lahko spisala in napisala kar nekaj objav pa vendar nekako ne dohajam več niti sama sebe. Na koncu sem samo še jaz in moja postelja (tudi fantu je odklenkalo).

Sem pa v sklopu vsega tega tudi zaključila (na nek način) z mojim šolanjem in stilom življenja, tako, da sem spakirala vse moje stvari iz študentskega doma in izpraznila sobo ter predala ključe naslednji stanovalki. Seveda je to eno prelomno obdobje in Ljubljana je eno najlepših mest, ki sem jih do zdaj spoznala in bo zmeraj imela posebno mesto v mojem srcu. Že samo ta raznolikost in vse kar ti ponuja na dosegu roke... ena od teh stvari je tudi znamka GOLDEN ROSE, za katero sem iskreno slišala bolj, kot ne preko spleta in raznih blogov. Srečala sem se z njo velikokrat ampak le, ko sem jo mahnila v BTC in še to sem mimo nje zmeraj pihnila do Teranove. Tokrat pa je bilo drugače, z veseljem sem stopila k izložbi in občudovala vse te barve. Iskala sem lak v sivi barvi, da malo vnesem te turobnosti in jesenske depresije tudi na svoje nohte. S pomočjo prijazne prodajalke sem našla odtenek 147, ki se je izkazal za dobrega. Nanesla sem sicer dva nanosa, da je bil temen učinek sive, kot sem si zamislila. Sam nanos je bil brez težav, ščetkica je zelo prijetna, lahka za nanos in obstojnost tudi ni slaba (s tem, da nimam ravno pogojev v službi, ki bi bili idealni za testiranje- kar pomeni, da vse skoraj v enem dnevu odpade z nohtov - tako, da ni važno ali je lak kvaliteten ali ne).
 
















Ob vsej izložbi in izdelkih, ki jih ponuja sama znamka Golden Rose je težko ostati ravnodušen. Tako sva gledale s prijateljico in občudovale in prišle do tekočih matt šmink. Ker jih imam trenutno kar nekaj (Maybelline, Catrice, ... o tem še sledi objava) sem bila v dvomih ali bi dodala še eno v zbirko. Ker je prijateljica izbrala odtenek in že pospravila v nakupovalno vrečko si res ne bi oprostila če bi na koncu to bil top izdelek in ga jaz ne bi imela (hmm, tipično žensko ane?). Tako, da sem tudi sama izbrala odtenek v vinski barvi 05 (vse ostale odtenke lahko si pogledaš na : Golden+rose+matte+lipstick ). Za šminko sem odštela 5,90 EUR in do konca dneva ugotovila, da sem naredila NAJBOLJŠI NAKUP do sedaj (kar se tiče matt šmink).
 
















To je noro, res noro. Ko naneseš se posuši v nekaj sekundah in nudi obstojnost do nekaj ur. Ne pušča odtisov, madežev na kozarcu in ne izsuši ustnic.  Da ne omenjam noro smešne cene za vse to kar nudi in kljub temu, da sem rekla, da ne smem več kupovati ... bo očitno še kakšen odtenek zašel v mojo nakupovalno torbico. Ups.
 
 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev