Bell Hypoallergenic

Po malo daljšem poležavanju v postelji, popiti skodelici čaka Slimtox (več o tem sledi čez 14 dni) je čas, da se malo razpišem in vam pove...

Po malo daljšem poležavanju v postelji, popiti skodelici čaka Slimtox (več o tem sledi čez 14 dni) je čas, da se malo razpišem in vam povem o treh izdelkih znamke Bell Hypoallergenic,  ki so me popolnoma osvojili. Ne vem kako dobro poznate to znamko (iskreno sem tudi sama bolj slab poznavalec), ampak njihova ambasadorka je (nam vsem znana) Tjaša Kokalj. Priznam, da je ravno ona razlog, da sem malce pobrskala o sami znamki in da sem se odločila za nakup. Sama linija Hypoallergenic strmi k temu, da je primerna za vse tipe kože (zlasti je velik poudarek na ljudi z občutljivo in razdražljivo kožo). Ne vsebujejo dišav (in niso testirani na živalih).


V moji zbirki imam Šminko Creamy Lipstick 07, ki se je izkazala za zelo obstojno. Kremna tekstura omogoča enakomeren in gladek nanos. Zaradi vsebine, sestavljene iz blažil, šminka blaži in vlaži ustnice ter jim daje sijaj brez lepljivega učinka. Všeč mi je posebej zato, ker ne izsuši ustnic in je obstojna dolgo časa.


Druga pridobitev je Dolgotrajni zračni lak šte. 37, ki je sicer na mojih nohtih zdržal 4 dni (kar je na nek način res dolgo časa, včasih mi določeni ne obstanejo na nohtih niti dan) vendar sem po uporabi določenih čistil (ja tudi je potrebno kaj kaj očistiti in narediti) opazila, da je odstopil in se okrušil. Všeč mi je krtačka, ki se prilagodi vsem tipom nohtov, omogoča natančen nanos laka brez madežev. Dovolj je že en nanos. Barve so res lepe in mislim, da si bom omislila še kakšnega v malo bolj drzni barvi.



Na koncu pa sem prepustila razvajanju še veke in sicer s senčilom za veke TRIPLE št. 4. Zaradi svoje lahke formule je izdelek izredno mazav in se ne nabira v pregibu veke, je zelo obstojen in barve so takooooo čudovite (lahko jih uporabite vse tri in naredite prelivanje ali pa uporabite posamezno, po želji). Res super izbira.


Jaz sem izdelke nabavila v drogeriji Tuš, sem pa opazila, da jih je tudi možno naročiti na spletni strani: https://bodizenska.si/ kjer si lahko še same pogledate izbiro in če se odločite za nakup, sporočite kako se vam je obrestovalo!

Do naslednjič pa vas lepo pozdravljam in pošiljam poljubček!
Greatatlash.

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev