Lava aroma

Iskreno moj teden, ki se trenutno zaključuje je bil naporen. Ponedeljek se je začel zelo pestro. Zjutraj me je iz postelje vrgel klic, kj...

Iskreno moj teden, ki se trenutno zaključuje je bil naporen. Ponedeljek se je začel zelo pestro. Zjutraj me je iz postelje vrgel klic, kjer so me klicali iz trgovine, da bi morala biti ob sedmih pri njih, da podpišem pogodbo in da začnem kar z delom. Vse to bi me naj obvestili preko maila, ki ga jaz več kot očitno nisem prejela saj sploh nisem vedela kdaj bom začela z novo službo. Istočasno sem se že pred tem dogovorila drugje, da bom tisti dan delala na eni otvoritvi salona. Torej si lahko predstavljaš mojo zmedo in kaos, ko sem dobila klic, da naj pridem čimprej na novo delovno mesto in podpis pogodbe. Na poti do Maribora (sem pa drugače iz okolice Ptuja) je moja misija bila dobiti zamenjavo za odprtje salona, toda vse punce so zjutraj ali že bile v kakšni drugi službi, spale ali imele druge načrte. Po nekem skoraj srečnem naključju sem v roku ure tudi to uredila in uspešno najdla zamenjavo. Toda psihično me je vse skupaj utrudilo, vendar sem bila presenečena sama nad seboj, da sem vse skupaj mirno sprejela in cel čas pozitivno razmišljala. 

Iz ponedeljka sem prešla na torek, kjer sem oddelala smeno v dveh različnih službah, zjutraj pa sem že zgoraj vstala in se odpravila na sestanek v Ljubljano, ki se je zavlekel v pozno popoldne. Torej smo pri četrtku, ki sem ga polovico prespala, popoldne oddelala smeno in že zgodaj zjutraj v petek vstala in odšla nazaj v službo. Po koncu službe v Ljubljano na Beautiful Bloggers Meetup konferenco, ki sem jo itak več kot polovico zamudila (tisti mail in urnik o katerem nisem nič vedela že v ponedeljek mi je odvzel možnost udeležbe na konferenci BBMU), dan pa zaključila v nočni službi. Zato je bil spanec nujen v soboto, ki se je prevesil v leno nedeljo. 

Po takem tednu sem se spraševala od kje meni moč, da sem vse vzela tako pozitivno in kljub stresnim situacijam sem imela moč, voljo in energijo. Potem pa me je prešinilo... točno danes teden me je v poštnem nabiralniku pričakal simpatičen paket, ki je skrival aromaterapevtsko verižico v obliki srčka, ki je delo podjetja LAVA AROMA.  

Je mogoče, da je ena verižica tako vplivala na mene in na samo počutje?


"Poldragi kamni, pravimo jim tudi kristali premorejo moči in sposobnosti, ki jih lahko aktiviramo in uporabimo za zdravljenje.  Vsak kristal oddaja svojo vibracijo, ki ugodno vpliva na pretok energije. Krepijo človekovo biopolje, izboljšujejo razpoloženje in počutje. Lava je kamen moči in poguma, omogoča, da gremo stabilno skozi spremembe v svojem življenju. Pomaga pri zdravljenju, pomankanju energije in vitalnosti, ter pri depresiji. Vsebuje mogočno energijo vulkana."

Vse o njihovi ponudbi, o  eteričnih oljih, aromaterapevtskem nakitu, difuzorjih in posebnih darilnih programih najdeš na njihovi spletni strani. Vsekakor pa moram pohvaliti Katjo Bravhar, s katero sem bila tudi osebno v kontaktu in se zahvaliti  za skupinsko sodelovanje, kajti sama pri sebi sem iskreno zaznala pozitivno spremembo v samem počutju saj sem drugače zelo depresivna, že malenkosti me znajo iztiriti .. tokrat pa sem ostala mirna in kljub vsemu čutila notranje zadovoljstvo. 

Ima še kateri/katera kakšno podobno izkušnjo, verjamete v energije in moč kristalov?


Greatatlash

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev