Poslovno udobni videz

Pozen večerni pozdrav. Po dolgem času sem spet nazaj  / in če še nisi sodelovala potem hitro odklikaj na moj Greatatlash facebook page in s...

Pozen večerni pozdrav. Po dolgem času sem spet nazaj  / in če še nisi sodelovala potem hitro odklikaj na moj Greatatlash facebook page in sodeluj v nagradni igri. Tokrat te čaka prva v seriji treh OOTD objav. Ker sem prejšnji teden posvetila tematiki priprave na razgovor, kjer sem veliko pozornosti posvetila samim oblačilom, so tokratne objave nekakšne smernice kako se obleči poslovno (in hkrati udobno) ter modno. Kot se za nekoga, ki šele išče redno zaposlitev spodobi je v vse v nižjem cenovnem rangu. 


Čeprav se moraš obleči poslovno, to še ne pomeni, da ti mora biti v kombinaciji oblačil neprijetno. Lotila sem se videza, ki je zanimiv zaradi izstopajočih hlač s sivo-karirastim vzorcem in visokim pasom, znamke Stradivarius. Dopolnila sem ga z belo bluzo iz trgovine Primark (s katero res ne moreš zgrešiti ne glede na priložnost).


Celotni videz sem zaključila z balerinkami, ki so udobne in hkrati elegantne, z vezalkicami (ki so še zmeraj v trendu). Najdeš jih v prodajalni Princess. Ponavadi je pravilo, da se vse skupaj zaključi s kombiniranjem blazerja ali plašča, toda tokrat sem se odločila za usnjeno jakno trgovine Lidl (znamka Esmara, lanska kolekcija). Za piko na i je poskrbel minimalističen nakit in nova barva las za katero je poskrbel Boris Dragan, Subrina professional. 

Za čudovito prvo (in seveda ne zadnje) sodelovanje se zahvaljujem fotografinji Barbari Medved. Do naslednje objave pa en lep pozdrav in dobrodošli še vaše ideje za outfit prvega razgovora! Razpišite se v komentarjih :*

Greatatlash

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev