๐“Ÿ๐“ธ๐”ƒ๐“ญ๐“ป๐“ช๐“ฟ๐“ต๐“ณ๐“ฎ๐“ท๐“ช ๐“š๐“ช๐“ฝ๐“ช๐“ป๐“ฒ๐“ท๐“ฌ๐“ช

V danaลกnji poplavi razliฤnih kozmetiฤnih izdelkov velikih blagovnih znamk preprosto ne polagamo veliko pozornosti kaj izdelki sploh vseb...


V danaลกnji poplavi razliฤnih kozmetiฤnih izdelkov velikih blagovnih znamk preprosto ne polagamo veliko pozornosti kaj izdelki sploh vsebujejo in na bazi ฤesa so osnovani. Velikokrat nas premami samo ime znamke, dobra reklama in visoka cena. Saj verjetno ฤe vpraลกamo kakลกno starejลกo generacijo bo hitro rekla, da vse kar je kvalitetno je drago. Iz lastnih izkuลกenj lahko povem, da to ni res. Da niฤ ni narobe z izdelkom, ki ga kupim za pol cene manj, ne toliko poznane blagovne znamke in veliko krat veliko boljลกe kvalitete. Verjetno tudi ve drage moje dame imate podobne izkuลกnje.

ฤŒe si vzamemo ฤas in razmislimo o tem kaj dajemo v in na sebe lahko naredimo bistveno veฤ za manj denarja. Ob poplavi informacij je prav, da jih preverimo in pogledamo celotno sliko ลกirลกe. In tako sem po spletnem nakljuฤju odkrila Katarino, mlado mamica triletnih dvojฤic, ki imata ลพe od rojstva atopijski dermatitis (kroniฤno koลพno vnetje alergijskega porekla, ki ga spremljajo suha, razdraลพena in srbeฤa koลพa), kar zahteva vsakodnevno nego. Kot magistro farmacije z ustreznim strokovnim znanjem in kot skrbno mamico jo je njuno stanje spodbudilo k temu, da se ฤim boljลกe spopade z njunimi teลพavami in zaฤne sama izdelovati zdravju prijazne naravne kozmetiฤne izdelke iz preverjenih sestavin. Njeni izdelki niso testirani na ลพivalih in ne vsebujejo zdravju ลกkodljivih sestavin in umetnih barvil in diลกav, konzervansov in ne vsebujejo alkohola.



V danaลกnji objavi bom predstavila 3 izdelke, ki sem jih testirala zadnji mesec iz njene trgovine https://katarinca.si in kako so se obnesli na moji koลพi. Izbrala sem si: Naravni deodorant DEA v stiku, Tris hidrolatov (damaลกฤanska vrtnica, sivka in lipa) in naravni piling za telo ANฤŒA.  Najprej moram pohvaliti, da je sam paket bil tako lep, srฤen z posebno kartico z osebnim posvetilom in ta izbira imen za izdelke.. Anฤa, Mila, Dea, Maja, Meta, Tina, .. zelo luลกtno in unikatno.

  • Tris Hidrolatov z vonjem sivke, lipe in damaลกฤanske vrtnice


Vsak ima zares prijeten vonj, osveลพilen. Osebno sem se zaljubila v vonj damaลกฤanske vrtnice. Zdi se mi, kot, da bi zunaj na vrtu vonjala mamine vrtnice. Zatisnite oฤi in hidrolat enostavno poprลกite po obrazu, lahko tudi po celotnem telesu. Je osveลพilno, prijetno, deluje tudi antioksidativno, protimikrobno in protivnetno in pomaga pri teลพavah z aknasto koลพo in dermatitisu.. Uporabljaลก jih lahko res na tisoฤ naฤinov. Lahko jih naneseลก na lase, po britju, pred spanjem na blazino, po ลพelji in potrebi. Vsekakor lahko reฤem, da je vonj dosti bolj prijeten in boljลกi od marsikaterega hidrolata bolj znane znamke (npr. melvite).


  • Naravni deodorant Dea v stiku

Vsebuje meลกanico eteriฤnih olj (kokosovo olje, soda bikarbona, koruzni ลกkrob, ฤebelji vosek, vitamin E, eteriฤno olje sivke, eteriฤno olje ingverja, eteriฤno olje limonske trave), vonj mi je prijeten vendar iskreno je sam nanos bil malo bolj oteลพen. Predvsem zato, ker se svetuje uporaba po tuลกiranju, ko je koลพa topla in vlaลพna, da se lepลกe razmaลพe in vpije v koลพo. ลฝal se tuลกiram veฤinoma zveฤer in takrat ne nanaลกam deodoranta. Zjutraj pa se je malo teลพje vpil in tudi mi ni zdrลพal cel dan. Je pa bilo tudi odvisno od samega stresa in situacij ฤez dan, saj se mi zdi, da je vsakiฤ drugaฤe reagiral. Tukaj ลกe oklevam, mogoฤe je tudi to da najraje uporabljam deodorant v razprลกilu in mi je bilo malo teลพje se navadit. Vonj je prijeten, opazi se, da je res naraven izdelek saj ga naneseลก takoj po britju in ni nobenega neprijetnega obฤutka

  • Naravni piling za telo ANฤŒA

No tole me je pa v celoti zelo navduลกilo in mi je T O P izdelek. ลฝe samo po prvi uporabi sem bila, WOW. Vonj po pomaranฤah je meni res vrhunski, da ne omenjam, da ko naneseลก na koลพo je obฤutek neverjetno prijeten in telo namasti, da ne potrebujeลก nobenega mleka za telo po tuลกiranju (niti po britju), poveฤa elastiฤnost koลพe, koลพo pomirja in prepreฤuje njeno izsuลกevanje, pomaga prepreฤevati vraลกฤanje dlak po depilaciji. Na njihovi spletni strani sem tudi zasledila, da bi naj ta piling deloval anticelulitno, redna masaลพa pa pomaga prepreฤevati nastanek strij. To ลกe bom videla ฤe bo res tako delovalo. Jaz sem si tole razvajanje privoลกฤila enkrat do dvakrat na teden in res mi je en od boljลกih izdelkov, ki sem jih imela kadarkoli priloลพnost preizkusiti.


Torej ฤe potegnem ฤrto so me izdelki res pozitivno presenetili. Kvalitetni, naravni in res narejeni z ljubeznijo. Najbolj pa obฤudujem, da so v izdelkih izbrane naravne sestavine domaฤih dobaviteljev in da imate vse informacije dostopne na spletni strani; kaj toฤno izdelek vsebuje, za kaj je dober in kakลกni so vse njihovi uฤinki, na kakลกne naฤine se lahko izdelek uporablja. Vse je pa tudi podprto s strokovnim znanjem saj je Katarina tudi magister farmacije.

Za vse moje drage bralke pa pripravljava tudi nagradno igro, ki bo objavljena na moji facebook strani in na mojem instagram profilu. Za vse, ki ste pa postale radovedne in bi ลพelele ลกe danes ali jutri tudi same kaj preizkusiti pa na spletni strani www.katarinca.si izberite ลพelene artikle in preden plaฤate izkoristite posebno KODO ZA POPUST -10%, ki velja do 5.5. V koลกarici spodaj, ko imaลก moลพnost vnesti kodo kupona in unovฤit vpiลกi: GREATATLASH

Vesele prvomajske praznike!

Zapisi, ki bi vam lahko bili vลกeฤ

0 komentarjev