Must have by Bell Cosmetics

Pozdravljena draga bralka, v tokratni objavi ti predstavljam štiri izdelke, ki so  MUST HAVE od kozmetike Bell in ti bodo definitivno pol...

Pozdravljena draga bralka, v tokratni objavi ti predstavljam štiri izdelke, ki so  MUST HAVE od kozmetike Bell in ti bodo definitivno polepšali mrzle mesece in ti pomagali, da boš blestela.

O  sami kozmetiki in tem kako sem naletela na njo,  sem ti že pripovedovala v eni od objav (lahko si jo znova prebereš TUKAJ: http://www.greatatlash.com/2016/08/bell-hypoallergenic.html). Tokrat pa se dajva skupaj razvajati s:

1. RDEČILOM MAT ROYAL 03


Cena je : 5.89€ in najdeš lahko pet različnih odtenkov

Kaj je lahko še bolj klasično kot rdeča barva na tvojih ustnicah? Za mene je to ena od barv, ki ne bo šla nikoli iz mode in zmeraj mi da občutek tiste brezčasne lepote. Tole rdečilo od Bell je pa res za preizkusiti, ker je povsem nekaj drugačnega. Vsebuje namreč Aloe vero in vitamin E (s tem neguje in ščiti ustnice), kar se resnično pozna na ustnicah. Kljub temu, da so mat so ustnice navlažene (in ne dajejo neprijetnega občutka, da so izsušene). Pa tudi vse vemo kako moderen je (lansko leto) in letos mat videz ustnic (in kako praktično je, ko se na kozarcu ne vidi odtis naših ustnic). 

2. KRALJEVSKA MODRA V ODTENKU 045


Cena je: 4,49€ in ga najdeš v petih različnih odtenkih


in to na nohtih. Ja po dolgem času en res zanimiv odtenek, ki izstopa in je res dolgooo obstojen (pri meni že teče četrti dan in še ni okrušen, s tem, da so moji delovni pogoji zelo slabi za vse lake na splošno)! Tako, da je to VELIK PLUS, vsaj pri meni. Da ne omenjam, da res nanese zelo lepo, krtačka se lepo prilagaja nohtu in se lepo nanaša. Ne pušča madežev pa tudi lak se lepo suši. Pohvalit moram tudi to kvadratno obliko, ki mi je res zelo všeč in mi deluje zelo privlačno. 

3. GOBICA V OBLIKI HRUŠKE


Cena je: 4,99€ 

ponaredek sicer zelo znane gobice  'Beauty blender', ki je mislim, da osvojila res skoraj vse punce. Tale gobica ima super ljubko obliko hruške in je odličen pomočnik za enakomerno nanašnje tekočega pudra, za senčenje, v manjši verziji pa je uporabna tudi za nanašanje korektorja. Je res super mehka in prijetna. V primerjavi z ostalimi kopijami, ki sem jih preizkusila je trenutno res krepko na prvem mestu in je ne menjam več. Gobica omogoča preprost, hiter nanos tekočega pudra, po nežnem »tapkanju« na obraz pa pusti naraven končni videz. Konica je odlična za nanos na težje dosegljivih mestih, npr. kotički nosu in okrog oči. Večji zaobljeni del pa zabriše večje površine na obrazu. 

4. HIPOALERGENSKI LAK ZA USTNICE 06


Cena je: 4,89€ in obstaja v šestih različnih odtenkih

Ja vem, da če tega še ne poznaš potem si verjetno le debelo pogledala (tako, kot sem jaz, ko sem prvič prebrala na spletu .. lak za ustnice? hmmm...) No torej nekaj razlage, kaj to sploh je : "Tekoči lak za ustnice je kombinacija intenzivne in pigmentne barve glosa ter dolgotrajnega učinka šminke." Zelo zanimivo, moram priznati. Ustnice se res ne sušijo in ostane na ustnicah veliko časa (precej dlje od navadnih glosov) pa vendar me ta občutek lepljivosti (ki je res minimalen v primerjavi s kakšnim drugim glosom) občasno zmoti in se nekako bolj nagibam k šminkam. Drugače je odtenek zelo nežen in daje naraven videz ustnicam. Tudi malo več volumna daje ustnicam, tako, da delujejo ustnice bolj polne. 


Vse izdelke najdeš v Tuš drogeriji (kateri se tudi zahvaljujem za poslane izdelke) in na spletni strani: www.bodizenska.si 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev