Zlata čarovnija

Dan je potrebno začet z polno mero optimizma, sedaj, ko je izpit za menoj, ko sem se dobro naspala sem pripravljena na nove izzive. Toliko...

Dan je potrebno začet z polno mero optimizma, sedaj, ko je izpit za menoj, ko sem se dobro naspala sem pripravljena na nove izzive. Toliko vsega vam moram povedati, pa vendar gremo počasi. Danes namenjam objavo 3 različnim znamkam (4 izdelki), ki so čisto sveži (novi v moji torbici) in sem preprosto navdušena nad njimi.

Ne vem kako ste ve drage moje, toda sama prakticiram že od srednje šole planer - to pomeni, da so vse moje želje, dogodki, obveznosti zabeležene in ravno po dnevih. Tako sem zmeraj vedela kdaj imam izpit, kdaj se moram posvetiti učenju, kdaj si lahko privoščim izlet, kdaj imam dopust, vikend oddih ali je čas za delo. Priznam, da bi brez tega bila pošteno izgubljena in bi marsikdaj pozabila na dogovorjeno kavo ali oddati seminarsko nalogo (ha ha ). Do zdaj sem bila uporabnica Akta šolskih planerjev toda od letos je vse drugače. Hvala bogu, da imamo internet in še boljše - Facebook. Tako res prideš do izjemnih in skoraj unikatnih zadev. Ena od teh je definitivno MAGIC PLANNER. Če te zanima kako se je vse skupaj začelo, obišči njihovo spletno stran, kjer boš spoznala celotno ekipo in uživala v čudovitih fotografijah izdelkov http://si.lifewithmagic.com/. Mene je očarala celotna zgodba, ki se predstavlja v listih, ki se spletejo v knjigo, ki jo lahko sam preoblikuješ s svojo osebnostjo. Predvsem pa me je očarala prijaznost. Zelo lepa vrlina, ki bi jo še marsikatero večje podjetje (definitivno) potrebovalo. Poglej si več na njihovem facebook page-u kjer so res aktivni in najhitreje prideš do odgovorov > MAGIC PLANNER . Jaz sem letos izbrala ZLATO in predvsem MAGIČNO! Ti je všeč?


Nadaljujemo vse v zlatem odtenku. In sicer sem dobila v darilo LUXE AVON šminko v odtenku designer red in senčilo za oči stylish smokes. Znamko poznam že od prej, cene so včasih malo preveč zasoljene (za moj žep) toda izgled izdelkov je res privlačen. Vendar iskreno sem imela malo slabe izkušnje z eno od prejšnjih šmink (bila je res v prelepem odtenku), ker sem imela občutek, da jo samo nanesem in je že ni več na ustnicah. Dobiš občutek, da imaš labelo in nanašaš na ustnice na vsake pol ure. Vendar se je včeraj izkazalo, da lahko zdrži tudi dlje (celo uro in pol je zdržala na ustnicah). Iskreno lahko rečem, da to ni ravno plus, ampak senčilo je pa čisto druga zgodba. Nanesla sem s prsti na veke, brez posebnih tehnik in je zdržalo ves potreben čas (kljub vročini in izjemnim pogojem), povsem enako, kot pred odhodom od doma. Če bi rade se malo bolj informirale o sami znamki pa obiščite AVON LUXE .




Za konec pa še nekaj v cvetličnem duhu Lei Rouge parfum od BOTTEGA VERDE. Meni osebno nepoznana znamka, vendar sem naletela na zelo pozitivne komentarje in predvsem je lepo za opozoriti, da je to ena od znamk, ki posluje na okolju prijazen način in spoštuje naravo (izdelki tudi niso testirani na živalih). Več si lahko preberete na : BOTTEGA-VERDE. Sicer sem ljubiteljica bolj sladkih vonjem ampak me je lepa embalaža prepričala, vonj je osvežujoč (vsebuje kot top noto bergamotko, beli čaj in vrtnico; srednje note so frezije, jasmin in orhideje; osnovne note so mošus, pačuli in sandalovina) pa še obstojen vonj (pa tudi ni nekaj izstopajoč). mmmmmmm...
 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev