Zgodba o Mojci

Ko se stvari poklopijo v celoti dobim(o) nedeljsko objavo, ki ne vsebuje samo čestitke mojemu blogu, ki je v teh dneh praznoval drugo oble...


Ko se stvari poklopijo v celoti dobim(o) nedeljsko objavo, ki ne vsebuje samo čestitke mojemu blogu, ki je v teh dneh praznoval drugo obletnico. Dobimo tudi čestitko ob odprtju novega salona in hkrati nagrado za bralce, novo nagradno igro, ki je v sodelovanju z nohtnim studiom Belle.

To je objava predvsem za punce. Vsaka je že bila v taki situaciji, da je potrebovala za kako posebno priložnost urejene nohte. Včasih ni dovolj dobro, da si jih sama urediš in potrebuješ strokovnjaka na tem področju. Tukaj je že prvi problem, kje najti osebo, ki bo strokovno podkovana hkrati prijetna, da boš v salonu (ali pri njej doma) zdržala tisto uro in pol... In da bo tudi cenovno ugodna. Na koncu prideš skoraj do spoznanja, da je vse troje dobiti v kompletu skoraj praktično nemogoče. Tole se bo prebralo (slišalo), kot poceni reklama za kak detergent, ampak je resnično. Mogoče je dobiti vse troje v kompletu.


Čisto po naključju in obupu sem pred skoraj letom in pol naletela na Mojco (in še to preko prijateljice). Po zelo slabih dveh izkušnjah, neprofesionalnem odnosu, taki ceni, da sem še dva dni prihajala k sebi. Da ne omenjam, da so nohti (gel!!) začeli odpadati v roku 7 dni..  Sem dobesedno popizdila (prijatejica Anita je rekla, da ni primerno se tako izražati) oziroma znorela in začela z iskanjem nekoga, da mi spravi nohte k sebi in jim da nek lep izgled. Ravno v tem času je prijateljica razlagala kako jo znanka ureja in se na njej uči (eksprementira) z nohti pa sem zatežila, da jo želim spoznati in da naj še na meni preizkusi (saj huje tako ali tako ne bi moglo več biti).

Obiskala sem jo na njenem domu, saj je vse skupaj delala dobesedno za hobi, v svojem prostem času in pridobivala izkušnje. Ampak s prve se je videlo, da ve kako se stvari streže. Od samega postopka, higiene, ki je nisem bila deležna niti v salonu. Potem sam postopek dela in na koncu izdelek, nohti v katere sem se v hipu zaljubila. Po letu dni lahko skoraj zagotovo rečem, da si ne predstavljam življenja brez nje. Moje nohte je preko gela spravila do želene dolžine, da je trenutno dovolj, da imam samo permanentno lakiranje (torej brez gela, naravni noht, nenaravna velikost) . Dovolj mi je samo en obisk na 30 dni, če je pa prišlo do kakega neljubega dogodka (da se je noht zlomil) pa sem imela brezplačno korekturo poškodovanega nohta. Sedaj, ko je uradno tudi se lotila tega posla in odprla salon so cene v primerjavi z ostalimi saloni (zelo) ugodne. Še posebej ko v paketu dobiš osebo, ki se trudi za tvoje zadovoljstvo, te posluša, prilagaja termine in razume tudi tvoje vsakdanje probleme.

Zdaj se verjetno sprašuješ koliko mi je Mojca plačala, da jo takole hvalim (hahaha) ali kje za boga je tale salon in kako se imenuje. Torej po vrsti, objava je samo zahvala osebi, ki jo zelo spoštujem, da je vse dosegla s trdim delom, trmo in ljubeznijo do tega kar dela. Po drugi strani pa tudi podpora saj ni samo nekdo s katerim preživim dve uri na mesec, temveč je postala prijateljica, ki se je vsakič znova veselim in mi polepša dan. Salon se imenuje Nohtni studio Belle in ga najdeš na Meljski 2, Maribor. Na svoji Facebook strani je dosegljiva za vsa vprašanja, prav tako si lahko ogledaš njena dosedanja dela na Instagram strani #nohtnistudiobelle.




Če si pa še nezaupljiva o vsem skupaj pa vabljena k sodelovanju v nagradni igri, ki jo skupaj z Mojco prirejava. Nagrada je brezplačno permanentno lakiranje (gelish) in ga lahko osvojiš tako, da na moji Facebook strani ali Instagramu deliš objavo ali fotografijo. Ne pozabi pa še všečkati moje strani (greatatlash) in njene (nohtni studio Belle). Šteje tudi če nama začneš slediti na Instagramu. Če bi pa želela več informacij o samih metodah, npr. kaka je razlika med gel in gelish, ali kaj o sami negi nohtov pa prosim komentiraj in lahko naredim še kako objavo o tem.



Do naslednjič te lepo pozdravljam, 
Greatatlash 


Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev