Kaj pa ti, si za druženje?

Življenje je polno malih trenutkov, ki se enega dne povežejo v celoto in ti dajo nov pogled. Tako nepričakovano kot mi je s pogovori, dan z...

Življenje je polno malih trenutkov, ki se enega dne povežejo v celoto in ti dajo nov pogled. Tako nepričakovano kot mi je s pogovori, dan za dnem, ki so se zavlekli pozno v noč, prišel v srce Jernej, tako mi je nekaj mesecev kasneje, ko sem nama pripravljala kosilo prišel pred oči natečaj, ki je vabil blogerje na druženje. Povsem brez pričakovanj sem se začela igrati s hrano (ki je bila ravno v piknik varianti, čevapčiči),  naredila nekaj fotografij in jih poslala na portal aktivni.si. Čez nekaj časa me je presenetil klic iz uredništva, da sem ena izmed petih izbranih blogerk in če sem še vedno pripravljena za sodelovanje. Ker sem ravno v fazi, da svoj blog znova poženem in svoje misli in kreativnost podelim z vami,  je bil to znak, da grem v pravo smer. Z veseljem sem pristala na sodelovanje. O samem podjetju SKAZA sem se seznanila pred nekaj časa, ko so prišli v drogerije DM. Tam lahko z zbiranjem točk tudi sami kupite njihove izdelke in to po znižani ceni. Zelo pohvalno je, da je podjetje uvrščeno med 1000 podjetij, ki navdihujejo Evropo. Kar sploh ni presenečenje glede na samo vizijo podjetja in odgovornostjo do planeta kjer vsi sobivamo. Izbirajo okolju prijazen material na bio osnovi in predstavljajo inovativen dizajn, privlačne barve ter kvaliteto, ki sem jo imela tudi sama priložnost preizkusiti.


Druženje z Jernejem je bilo spontano, na prečudoviti lokaciji dvorca Betnava, v bližini Maribora na Štajerskem. Baročni dvorec Betnava, ki je poimenovan po istoimenskem mestnem območju je bil razglašen kot kulturni spomenik državnega pomena. Žal kljub temu dvorec sameva in propada, v celotnem najinem piknik druženju se je mimo sprehodil zgolj sprehajalec ali dva, tako da sva imela skoraj popolno intimo. Z novodobnim dizajnom Pick&GO se je čudovito povezala arhitektura, ki se je zgledovala po dunajskem poznobaročnem florentinskem slogu, katero je dvorec dobil leta 1784 . V modularnem setu, ki ga lahko sestavljate po lastnih potrebah, je 15 kosov plastičnih posod v prilagodljivih barvnih kombinacijah. Noro!








Kaj je lahko lepšega kot to, da en navaden torek spremeniš v dan novih doživetij preprosto s tem, da vzameš odejo, sončna očala, Skaza Pick&Go posodo, ki jo napolniš z dobrotami in se »počiš« na travo z ljubljeno osebo. Smeha in dobre volje ni manjkalo, komaj čakam, da spet spet ponoviva. Najine trenutke je ujela fotografinja Anja Janc, ki je moja uradna fotografinja.



Kaj pa ti, si vzameš kdaj trenutek za druženje in se odklopiš od vsakdanje rutine? Če je odgovor ne, potem obvezno prečekiraj https://www.skaza.si/ , izberi svoj komplet in preseneti ljubljeno osebo s piknikom, ki ti bo ostal še dolgo v spominu...


…do naslednjič Greatatlash.

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev