Urejena za poletno zabavo s pomočjo izdelkov CD

Poletje je čas vročih oddihov, posebnih vibracij in seveda odličnih zabav. Kljub temu, da trenutno zunaj dežuje je čutiti visoke temperat...

Poletje je čas vročih oddihov, posebnih vibracij in seveda odličnih zabav. Kljub temu, da trenutno zunaj dežuje je čutiti visoke temperature, ki skrbijo, da se še bolj znojimo in mogoče včasih tudi malce smrdimo.

To poletje testiram  CD dezodorante ( in gele za tuširanje), ki so naravi prijazni in koži zagotavljajo le takšno nego, ki jo ta najbolj potrebuje. Ne vsebujejo oporečnih sestavin, kot so aluminijeve soli, mineralna olja, silikoni, parabeni, barvila in sestavine živalskega izvora. Danes, ko so želje po uporabi neoporečnih izdelkov večje kot kadarkoli prej, CD zagotavlja kakovost, neoporečnost in svež, sonaraven, v prihodnost usmerjen pogled na izdelke za nego kože.



Ravno to me je prepričalo, da jih tudi sama preizkusim saj že nekaj časa opažam,da pri določenih znamkah dezodorantov dobim rdeče izpuščaje, ali mi povzročijo neprijetne občutke, kot je srbenje, bolečina, … in res je vse to le grozen spomin odkar sem preizkusila CD dezodorante. Nobenega pekočega občutka pod pazduho, nobenih izpuščajev, le prijeten vonj in osvežilen občutek.



Moja taktika v vročih dneh za ohladitev je skok pod hitro prho, tri minute je dovolj, da osvežim svoje telo in nahranim kožo. Uporabim CD gele za tuširanje s poletnimi vonji po limoni, lokvanju, pomaranči ali granatnem jabolku (meni trenutno najljubši vonj). Nato uporabim roll on dezodorant, v torbico pa spravim dezodorant v razpršilcu, ki ga nanesem po potrebi. Več informacij o blagovni znamki CD je na voljo tudi na: www.cd-koerperpflege.de.

Za poletno zabavo nanesem na svoj obraz tonirano kremo, ki kožo navlaži, ji pusti dihati in ji hkrati da lep, enakomeren ten. Nato oči poudarim z uporabo maskare, lase spustim, na ustnice dodam kakšen balzam ali bolj živ odtenek šminke.  Čar vročih dni je, da za stilsko opravo ne potrebuješ veliko, le kakšen kos oblačila ali dva, torej oblekico ali pajac. Obleki dodam le še  sandale in sem pripravljena za zabavo!






Kako pa ti skrbiš za svoje telo v teh vročih dneh? Najbolj izviren odgovor dobi cel komplet CD kozmetike ( gel za tuširanje z vonjem limone, roll on in dezodorant v spreju z vonjem limone). 

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev