Geli za tuširanje znamke CD

Pred časom nazaj sem dobila na mail zanimivo sporočilo, kjer sem bila vabljena, da preizkusim gele za tuširanje znamke CD koerperpflege .  ...

Pred časom nazaj sem dobila na mail zanimivo sporočilo, kjer sem bila vabljena, da preizkusim gele za tuširanje znamke CD koerperpflege.  Iskreno priznam, da sem sprva bila skeptična saj nisem poznala njihovih izdelkov in mi je samo ime bilo nepoznano. Smešno  kako smo ljudje boječi do nepoznanega, vendar res po nepotrebnem. Podjetje ima čudovito vizijo, saj njihovi izdelki NE VSEBUJEJO:  mineralnih olj, silikonov, parabenov, umetnih barvil in sestavin živalskega izvora.

0% mineralnih olj, silikonov, parabenov



Prav tako se blagovna znamka CD zavezuje k alternativnim metodam testiranja, ki izključujejo testiranja na živalih. To zelo cenim in podpiram! V testiranje sem dobila tri različne vonje gelov za tuširanje in sicer: vonj limone, lokvanja in granatnega jabolka.

Izdelki niso testirani na živalih

Vonji so prijetni, meni osebno je najljubši vonj granatnega jabolka in limone. Granatno jabolko je kot balzam za občutljivo, suho kožo, jo pomirja in blaži. Vonj lokvanja je nevsiljiv in blag. Medtem, ko vonj limone dvigne počutje in njegova pH-nevtralna formulacija ščiti kožo pred izsuševanjem in učinkovito kombinira osvežitev s celovito nego. 

0% umetnih barvil in sestavin živalskega izvora

Cena posameznega gela za tuširanje je nekje med 2–3 eur, izdelki so v izbranih drogerijah v Sloveniji. Vsekakor priporočam, da tudi same preizkusite saj je popolnoma neškodljivo za kožo (in za okolje) ... mogoče se tudi ve zaljubite. 

Primerni so tudi za občutljivo kožo in so dermatološko potrjeni




Je katera mogoče že preizkusila te ali katere druge izdelke iz družine CD? Res me zanimajo vaše izkušnje. Sama sem več kot zadovoljna in bom z veseljem preizkusila še kakšen njihov izdelek.

Zapisi, ki bi vam lahko bili všeč

0 komentarjev